4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Siema. Jak u was wyglądał podryw po mefie? I czy ogólnie warto podbijać do dziewczyn (impreza) ze źrenicami jak spodki, czy nie grozi to odpuleniem lub spoliczkowaniem o ile na początek nie złapie się laski za tyłek?
  • 2428 / 90 / 0
ile ty masz lat? :nuts: chuj ze źrenicami...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Jestem już pełnoletni, spokojnie.
  • 92 / 12 / 0
jesli chodzi o mefedron i podryw, to lepiej posyp dziewczynie do której podbijasz ;) większa szansa na sukces niż dobra gadka ktora się załącza po kresce :v
Z resztą co za idiotyzm... do podrywu nie są konieczne narkotyki. A przejmowanie się źrenicami? Chłopie, jakbym się przejmował tym jak wyglądam to o ile mnie radości z fazy ;)
Uwaga! Użytkownik libeson nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1957 / 230 / 0
idź na dziwki, alb najlepiej daj mi hajs i kreskę, to pójdę za Ciebie
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2115 / 627 / 0
Jak ja lubię takie tematy. Uwielbiam wprost. Zawsze czytam z lekkim WTF na twarzy i wyobrażam sobie taką rozmowę:
"Tato, a jak poznałeś mamę?"
"Aaaa synu klepnąłem ją w zad naćpany jak meserszmit"

Autorze, uważaj lepiej żeby Cię nie rozpierdoliła euforia i "pompa" po tym "mefie" co to rzekomo dostajesz od dilca i żebyś faktycznie złapał/klepnął laskę za tyłek jak już musisz, a nie jej w niego przypierdolił. %-D

edit: o, przy okazji 300 post jest o klepaniu w tyłek, najs
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 5 / / 0
Właśnie chodzi o to, że mało która fura po nosie więc z posypaniem może być trochę słabo. Co wy nigdy nie bawiliście się na imprezach, że tak niechętnie podchodzicie do takich tematów? W dodatku jest to forum o narkotykach więc nie rozumiem skąd to oburzenie. Ale dzięki za odpowiedź tak czy inaczej.
  • 92 / 12 / 0
mefedron ma w założeniach swojego działania coś w stylu pobudzenia, w każdym sensie tego znaczenia. To normalne, że czujesz się po nim pewniej, podrywając dziewczyny. Jednak moim zdaniem robienie tematu "podryw po mefedronie" ma tyle sensu co "nawiązywanie kontaktów międzyludzkich po mefedronie" czy też "chęć robienia różnych rzeczy po mefedronie" :) On tak działa, po prostu. A to że pytasz ludzi co masz robić po zażyciu narkotyku (jak się zachowywać a jak nie) jest dziwne :) Jednak rozumiem Cię :P
Uwaga! Użytkownik libeson nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 495 / 22 / 0
Zagadać do kobity nigdy nie zaszkodzi, bo nic na tym nie tracisz, a nóż się uda. Co do podrywu na mefce to ma on sens na początku wieczora, kiedy to mef daje fajnego spida, poprawia pewność siebie itd. Niestety, czym dalej w las, a raczej, czym więcej kresek w nos, tym mefistofeles zamienia cie w coraz większego debila, który się poprawnie wyslowic nie umie. Także o ile nie spotkasz nagrzanej i/lub dtf panny, to do wyra tego wieczoru zaciagniesz co najwyżej renate i sterte chusteczek
  • 1854 / 215 / 37
Pamiętam jak kiedyś w temacie mefedron, a sex ktoś wspominał o wdmuchiwaniu mefa do pochwy przed rikitiki. Ludzie mają niezłe jazdy z podrywem.
Contra vim mortis non est medicamen in hortis
ODPOWIEDZ
Newsy
Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.