Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 291 / 2 / 0
moge powiedziec ze sort byl przedni %-D
nie ma o co sie obawiac :-)
  • 1857 / 66 / 80
Jeżeli załadowałem 30mg, i mimo BL ciekawi mnie coś ponad tą dawke to jest sens próbować większych ilości czy już więcej z tego nie wycisne oprócz mocniejszego BL ?
Czy 10dni przerwy do następnej wycieczki to nie za mało?
  • 3449 / 122 / 8
30 mg donosowo? Jeśli coś takiego Cię nie zadowala, to coś z Tobą nie tak.
  • 1857 / 66 / 80
Nie to że nie zadowala bo to jest TO, ale ciekawi mnie czy jest coś "dalej" czy nie ma sensu próbować.
  • 3449 / 122 / 8
Jak się nie boisz to próbuj, ja bym nie ryzykował. 30 2C-E w nos to hardkor.

10 dni przerwy to trochę mało, poczekaj 14-15.
  • 1199 / 7 / 0
dla mnie 20 mg w nos to maks. po takiej ilosci moge sie tylko polozyc i delikatnie popijac wode zeby ten splyw tak nie draznil. Bodyload to jakies 40 minut agonii ;]
  • 295 / 3 / 0
Mój kolega brał ok 40mg do-nosowo. Nie polecam. Tzn. nie było bad tripu, po prostu przykucnął sobie na poligonie (taka mega duża a la łąka, pozostałości po poligonie) i wizualizacje, oevocevy, były tak silne, że nie mógł się poruszać. Wszystko wirowało, zero orientacji wzrokowej, było to bardzo intensywne i męczące. No i oczywiście męczące dla organizmu, dla wielu osób, chyba większości, mogłoby to chyba być już niebezpieczne.
Uwaga! Użytkownik Nanachivos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 2 / 0
Także Anon daj sobie spokój z większą ilością :-)
  • 3129 / 26 / 0
Ile razy trzeba pisać, że 2c-x (i ogólnie fenetylaminy, moze za wyjątkiem meskaliny) nie nadają się do oporowego dawkowania.
High, how are you?
  • 1857 / 66 / 80
A mi tam sie bardzo podobało - chociaż to już był maksymalny pułap jak dla mnie, często wchodził mi mięsny trip (chociaż to pewnie wina s&s). Poszło 35mg i nie żałuje bo to co widziałem to moje :-)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.