Zadne porady typu picie duzo wody i kwasek nie wchodza w gre bo zaraz mnie zaprowadzi do kibla zeby szczac
Na codzien wydaje mi sie ze pije sporo wody, myslicie ze mi wyjdzie czy juz raczej niepowinno? Niektorzy mowia ze nie wychodzi juz po 3 dniach a niektorzy ze dopero po 2tyg niewychodzi i nie wiem co myslec
11 maja 2024emilianoes pisze: Pomocy bo matka dzis mnie straszy testami i mysle ze moze mi zrobic testy na mocz lecz nie bralem juz tydzien czasu ale dalej boje sie ze po takim czasie mi cos wyjdzie
Zadne porady typu picie duzo wody i kwasek nie wchodza w gre bo zaraz mnie zaprowadzi do kibla zeby szczac
Na codzien wydaje mi sie ze pije sporo wody, myslicie ze mi wyjdzie czy juz raczej niepowinno? Niektorzy mowia ze nie wychodzi juz po 3 dniach a niektorzy ze dopero po 2tyg niewychodzi i nie wiem co myslec
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?
W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków
W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.
Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków
Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.