...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
  • 1198 / 142 / 0
Witam będąc w szpitalu po ostrym zapaleniu płuc spowodowanym przedawkowaniem leków i wylaniem treści żołądkowej do pluc leżałem ponad tydzień w szpitalu. Podawali mi tam kroplówki plasmalyte. Byłem w szoku jak zajebiście one działają, jak stawiają na nogi a przede wszystkim jak dobrze zacząłem po nich wyglądać. Po wyjściu ze szpitala każdy mówił mi jak dobrze wyglądam. Mam receptę na 10 litrów tej kroplówki, pytanie jak podawać sobie ja samemu. W szpitalu miałem na stałe wkucie, czy da się je robić normalnie przez igłę małą i podawać samemu? Ma ktoś doświadczenie czy może szukać pielęgniarki która będzie mi to podawać ?
Artykuły
Newsy
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?

Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.