ODPOWIEDZ
  • 67 / 1 / 0
10 x Passion#1 femi
2 x Easy Sativa femi
2 x NL x ICE x Purple Thai,
życzę powodzenia wszystkim growerom.
Uwaga! Użytkownik gues1234 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1736 / 18 / 0
monqe pisze:
5 sztuk purple haze
Skąd masz purple haze?
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 151 / / 0
Nieprzeczytany post autor: monqe »
mam je od znajomego co biore od niego nasionka,on ma z holandi.Jest sens to sadzić?
'' In heaven evrything is fine ...you got your good things i'm got mine ...In heaven...''

''Eraserhead''
  • 1736 / 18 / 0
Ogólnie to Purple Haze to zaginiony klon i nie idzie tego dostać/kupić za bardzo. The Game został wyśmiany przez środowisko growerów jak śpiewał że kocha purple haze.

Masz pewnie jakąś sative, może haze ale to nie zmienia w sumie faktu ze szanse na dojście marne chyba ze w hiszpanii.
Zostaw sobie na indoora. A nóż jakaś fajna genetyka. Chyba że kumpel radzi inaczej który to uprawia. TAk czy siak oryginalne Purple Haze to nie jest więc może to być cokolwiek innego. Sugerując się nazwą wróżę, że nie dojdzie.
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 151 / / 0
Nieprzeczytany post autor: monqe »
a dzięki.wezme więc na mixa zamienie.na indoor niemam raczej możliwosci póki co,chyba że za jakis czas hmm

PZDR

ps.sorry za takie sklejanie zdań ale ten :P
'' In heaven evrything is fine ...you got your good things i'm got mine ...In heaven...''

''Eraserhead''
  • 76 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: panicz »
kiełkuje już ok. 30 pestek z OS 2007 Wolnych Konopii :)
plus 5 pestek od dila, pewnie jakieś palonko z pod lamp, ale ciekaw jestem co z tego wyjdzie.
5 pestek wyjętych z palenia z poprzedniego sezonu, wczesna odmiana, prezentowana już na forum.
w planach mam jeszcze zakup lr2, hollands hope..
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
u mnie poki co mega skromnie.
po nieudanym poprzednim sezonie narazie tylko:

1x Passion 27
1x maroccan hash

wzeszly 4 kwietnia i maja sie dobrze na parapacie - oczywiscie nie moim :-p

moze niebawem jeszcze cos sie dolozy...
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 6 / / 0
ja póki co właśnie zacząłem kiełkować :
10 Passion#1 regular
5 Holland Hope femi
2 Hawai x Skunk#1 regular
+ 7 sionek wyjętych z wora zajebistego palenia od dila
wszystko pójdzie na 3 spoty juz ładnie przygotowane, pogoda sprzyja więc chyba będzie git.
Jah z wami
ODPOWIEDZ
Newsy
Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.