Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 907 / 0
Radlery sa spoko, wiadomo ze sie tym nie ubzdyrynoglisz, ale dla smaku mozna wypic.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 987 / 38 / 0
No właśnie, dla smaku. A smak mają naprawdę fajny, i da się tym ugasić pragnienie (po zwykłym piwie po jakimś czasie suszy, bo alkohol odwadnia). Do tego jak się wypije takiego jednego, to nie czuć zamulenia, i można sobie normalnie funkcjonować :)
Nawet mi ta Warka Radler 0,0% smakuje, bardzo dobrze gasi pragnienie po rundce po okolicznych aptekach w mieście.
Wydaje mi się też, że jak ma 0% to można to pić wszędzie. Ja przynajmniej ostatnio po drodze do apteki wypiłem sobie idąc chodnikiem małą puszeczkę 0.33ml tego napoju :D
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / 1 / 0
Stukam od wczoraj te taterki ale nie rozkapslowalem póki co żadnego bonusa ani 100zl ani piwa gratis.
Cóż, kto nie próbuje ten nie pije tatry %-D
Uwaga! Użytkownik p0th34d jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 96 / 3 / 0
Ja się teraz racze dostanym z chorwacji karlovaćko i zajebiście wchodzi(lepiej niż to 0'5 smirnofa przed tym blee :kotz: )
  • 419 / 44 / 0
harnasie za 1,59zł wchodzą jak złoto, tylko koniecznie zimne. nie widzę różnicy między innymi piwami do 3zł.
  • 2877 / 266 / 0
nie no harnasie są akurat mocno chujowe

wojak dużo lepszy i normalna cena to 1,89
  • 658 / 53 / 0
Wojak jest co najmniej tak samo chujowy xD
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 2877 / 266 / 0
z piw do 2 złotych nie znam lepszego, harnaś czy tatra są mocno chujowe, wojak jest dla mnie dużo lepszy, może dlatego że ma 5%, tamte mają 6 i jednak to robi różnicę w smaku. kiedyś wojak był chujowy, ale odkąd zmienili etykietę i została tylko jedna wersja daje radę, w sumie od jakiegoś czasu często piję ze względu na cenę/jakość. może ci nie podchodzić ale pisać że to tak samo chujowe jak harnaś jest dla mnie mocno niezrozumiałe ;)
  • 658 / 53 / 0
https://www.ratebeer.com/beer/harna347- ... 2ne/34696/

https://www.ratebeer.com/beer/harna347- ... 2ne/34696/

3/100 wojak
6/100 harnas

PS nigdy nie sądziłem, że będę na ratebeerze sprawdzał takie siki XD
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 12440 / 2419 / 0
Do miłośników Harnasiów, Wojaków itp.

Jeśli stać was na piwo za 3-4 zł i smak nie jest Wam obojętny, to polecam następujące jasne Lagery (w miarę strong)

- Ciechan Wyborny
- Ciechan Lagerowe
- Kormoran Świeże
- Amber Żywe
- Namysłów Pils
- Zwierzyniec Pils
- Noteckie (tu cena jest < 2 zł, ale za 0.33l - dawno nie piłem, kiedyś to była rewelacja)

Wszystkie wyżej wymienione były bardzo dobre, ale w czasach dość zamierzchłych (4-6 lat temu). Dawno nie piłem i w sumie nie wiem, co teraz są warte. Na pewno więcej, niż Harnasie : )
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".