Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
Butelka czy puszka?
Butelka
33
77%
Puszka
10
23%

Liczba głosów: 43

ODPOWIEDZ
  • 49 / 7 / 0
żartowałem, butelka jest zwrotna, myślę, że piwo dłużej poleżakuje jednak w butelce, w chłodzie,
  • 58 / 8 / 0
Butelka jest lepsza ale dla mnie to bez roznicy bo ja zawsze przelewam piwko do szklanki i ciacham piankę nożem xd
Uwaga! Użytkownik ZniszczoneMarzenia jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / 6 / 0
Oczywiście ze butelka
  • 62 / 3 / 0
Tylko puszka. Jak kupuje butelki to za każdym razem sąsiedzi słyszą jak wchodzę po schodach do domu z reklamówką xd
  • 6 / 2 / 0
Ja nie umiem pic z puszki. Nie smakuje mi + modle się z tym browarem godzinę. A buteleczkę elegancko przechylam i dłużej zimne jest.
ODPOWIEDZ
Newsy
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.

Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.

Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.