Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 276 / 2 / 0
Pytanie mam Piracetam(Lucetam) kiedyś dostałem na poprawe myśli,koncentracji, Ale czy ten lek wpływa na metabolizm,wagę ?? zwalnia,przyspiesza,neutralny?
  • 2652 / 382 / 0
Przy piracetamie często występuje zwiększenie masy ciała.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 642 / 18 / 7
Brałem 3 miesiące 2x2,4 g do tego dużo jadłem, ćwiczyłem i żadnej zmiany oprócz zwiększonej wydolności nie zaobserwowałem, choć może to przez to, że ćwiczyłem.
The sooner you stop, the less you suffer.
  • 1095 / 34 / 0
Potwierdzam, ze pirek zwieksza wydolność, bo kiedys biegałem to z piracetamem moglem dluzej biegac, albo robiac ten sam dystans przy mniejszym zmeczeniu.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 103 / 2 / 0
tvpk0x no na pewno przez ćwiczenia :D spalałeś wszystko co zjadłeś i jeszcze nie pozwalałeś żeby pirek cie roztył :D btw dobra metoda, jak ktoś ma problem z nadwagą a musi brać pira. Mi jakoś nie zwiększał wydolności hmmm ale może za małe dawki
Blue Berry pisze:
Topiąc się po szyję w szczynach, jak przystało na kontemplujące życie ścierwo, spinające dupę, co 5 min w ramach akcji pocieszenia podupadłej godności wypierdalasz z podkulonym ogonem.
  • 34 / / 0
Mi piracetam dał największe korzysci po odstawieniu, zwiększona koncentracja już po 1 miesiącu suplementacji po 2.4g dziennie.
  • 1095 / 34 / 0
^ Tez tak mialem, ze po odstawieniu bylo "o mam naprawiony mozg, leczenie powiodlo sie ;p"
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 34 / / 0
NieZaczynaj pisze:
^ Tez tak mialem, ze po odstawieniu bylo "o mam naprawiony mozg, leczenie powiodlo sie ;p"

Minęło ci po jakimś czasie? Mi się długo utrzymywało 1-2 miechy takich odczuć że jest lepiej.
Teraz znowu suplementuję i znowu nie czuć tego działania. :-/
  • 10 / / 0
Trypek pisze:
NieZaczynaj pisze:

Minęło ci po jakimś czasie? Mi się długo utrzymywało 1-2 miechy takich odczuć że jest lepiej.
Teraz znowu suplementuję i znowu nie czuć tego działania. :-/
Czy nie jest to przypadkiem spowodowane za dużymi dawkami? Piracetam podczas brania wprowadził za duże zmiany w organizmie, a dopiero przy odstawieniu, one nadal się utrzymywały, powoli wracały do normalnego stanu, lecz w tym czasie organizm potrafił lepiej wykorzystać zmiany jakie wprowadził ten środek
  • 642 / 18 / 7
Nie. Piracetam ma to do siebie, że działa jakiś czas po zakończeniu terapii. Co jest wielkim plusem. Mi w sumie tak jakby na stałe mózg naprawił. %-D
@Onyks
A ile brałeś?
The sooner you stop, the less you suffer.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".