Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Hejka. Mam pytanko... wczoraj Neurolog przypisał mi Lucetam (powtórny zły zapis badania eeg), i zastanawiam się, czy da radę to łączyć z alko? Mam na myśli interakcje... szczerze to nie uśmiecha mi się ponownie odstawienie alko, a zarazem rezygnacja z imprez (nie piłam przez rok z powodu urazu głowy) :rolleyes:
  • 250 / 1 / 0
Z moich doświadczeń wynika że po piracetamie traci się jakoś chęć na picie. Ale działanie specjalnie się nie zmienia.
  • 157 / 2 / 0
Ten lek nie sluzy do cpania, mozna nim za to wzmocnic dzialanie fety. Dzialanie odczuja ludzie z ADHD tacy jak ja :cheesy: Uklada mi mysli, pozwala skoncentrowac, poprawia pamiec, ogarnia rozjebany mozg. Polecam nawet tym co nie odczowaja dzialania a duzo cpaja. Mozna laczyc z wszystkim ;]
  • 2497 / 49 / 0
zlysmok pisze:
Po tygodniu jak bedzie dobrze podwoje dawke
po chuj? jak bedzie dobrze, to chyba o to chodzi ;)
Cpunskie myslenie, jest git, to dojebie wiecej ;)
Dodalbym pirybedyl i donepezil jeszcze, zeby bylo juz w pelni kompleksowe combo ;p
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 338 / 2 / 0
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:
zlysmok pisze:
Dodalbym pirybedyl i donepezil jeszcze, zeby bylo juz w pelni kompleksowe combo ;p
a gdzie to mozna ogarnac bez recki?
wiadomo ze jakas zagraniczna strona tylko gdzie najtaniej i pewnie
  • 73 / / 0
Do mnie z DocSimon doszło po tygodniu. Paczki są nadawane w Polsce.
Ostatnio zmieniony 07 marca 2011 przez suerte, łącznie zmieniany 2 razy.
Jam jest suerte. Szczęście. Can you help me occupy my brain? %-D odpowiedzią na wszystkie pytania
  • 2497 / 49 / 0
Nie wiem, gdzie bez recepty, ja to kupuje legalnie ;p
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 24 / / 0
Mam tylko dwa listki po 800mg, czy warto się w to bawić teraz, czy zaopatrzyć w większą ilość?

Suerte masz maila
  • 27 / 3 / 0
nie warto.
albo wiecej, dłużej albo w ogóle. chyba że do podbicia fetungów.
  • 2 / / 0
Ku przestrodze - nie łączcie piracetamu z hometem - olbrzymie niewystępujące wcześniej bóle głowy po zejściu, nasilenie się działania nie zauważone.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.