Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Hejka. Mam pytanko... wczoraj Neurolog przypisał mi Lucetam (powtórny zły zapis badania eeg), i zastanawiam się, czy da radę to łączyć z alko? Mam na myśli interakcje... szczerze to nie uśmiecha mi się ponownie odstawienie alko, a zarazem rezygnacja z imprez (nie piłam przez rok z powodu urazu głowy) :rolleyes:
  • 250 / 1 / 0
Z moich doświadczeń wynika że po piracetamie traci się jakoś chęć na picie. Ale działanie specjalnie się nie zmienia.
  • 157 / 2 / 0
Ten lek nie sluzy do cpania, mozna nim za to wzmocnic dzialanie fety. Dzialanie odczuja ludzie z ADHD tacy jak ja :cheesy: Uklada mi mysli, pozwala skoncentrowac, poprawia pamiec, ogarnia rozjebany mozg. Polecam nawet tym co nie odczowaja dzialania a duzo cpaja. Mozna laczyc z wszystkim ;]
  • 2497 / 49 / 0
zlysmok pisze:
Po tygodniu jak bedzie dobrze podwoje dawke
po chuj? jak bedzie dobrze, to chyba o to chodzi ;)
Cpunskie myslenie, jest git, to dojebie wiecej ;)
Dodalbym pirybedyl i donepezil jeszcze, zeby bylo juz w pelni kompleksowe combo ;p
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 338 / 2 / 0
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:
zlysmok pisze:
Dodalbym pirybedyl i donepezil jeszcze, zeby bylo juz w pelni kompleksowe combo ;p
a gdzie to mozna ogarnac bez recki?
wiadomo ze jakas zagraniczna strona tylko gdzie najtaniej i pewnie
  • 73 / / 0
Do mnie z DocSimon doszło po tygodniu. Paczki są nadawane w Polsce.
Ostatnio zmieniony 07 marca 2011 przez suerte, łącznie zmieniany 2 razy.
Jam jest suerte. Szczęście. Can you help me occupy my brain? %-D odpowiedzią na wszystkie pytania
  • 2497 / 49 / 0
Nie wiem, gdzie bez recepty, ja to kupuje legalnie ;p
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 24 / / 0
Mam tylko dwa listki po 800mg, czy warto się w to bawić teraz, czy zaopatrzyć w większą ilość?

Suerte masz maila
  • 27 / 3 / 0
nie warto.
albo wiecej, dłużej albo w ogóle. chyba że do podbicia fetungów.
  • 2 / / 0
Ku przestrodze - nie łączcie piracetamu z hometem - olbrzymie niewystępujące wcześniej bóle głowy po zejściu, nasilenie się działania nie zauważone.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.