Mój łeb jest strasznie spierdolony i otępiały od nieuctwa oraz ćpańska, więc raz z 7 kwietnia zaczynam stosować 2 nootropy- piracetam oraz jego silniejszego brata Noopept'a. Piracetam z leku Nootropil(niestety kurwa z przeterminowanym startuje) 800mg, Noopept od dwóch najlepszych vendor'ów z eBay(więcej na PW). Dawkowanie trzy razy dziennie, 6-14-22. Każda dawka= 0,8g pira (oral), 60mg Noopeptu(pod językowo). Z dodatkowych supli to acetylo-l-tyrozyna 7g oraz ALC, 7,5g- rozbite na 2 dawki, które będę przyjmować o 5 i 17. Magnez w postaci cytrynianu 3 razy dziennie firmy MagnefarB6, cynk 2x razy dziennie firma TEVA. Dodatkowo witamina E, 100mg oraz kompleks witamin z grupy B- dodatek do trozyny oraz ALC. Aktywność sportowa 6 razy w tygodniu. Mocne zakuwanie i poprawki do sesji letniej mam 2,5 miecha. Zdrowie odżywianie się, alko okazyjnie i mało. Sen to 6-7h. Z dodatkowych supli, które mogą coś wskórać to BCAA do siłki, które cytując wiki:
Aminokwasy rozgałęzione zmniejszają uczucie zmęczenia po treningu, poprzez obniżenie ilości tryptofanu w krwi, co prowadzi do spadku stężenia serotoniny (odpowiedzialnej za uczucie senności i zmęczenia) w mózgu, dlatego są często spożywane w postaci suplementów przez sportowców.
Miksy to:
-kofeina o/c
-żeńszeń- na razie mam korzeń do parzenia(2,5 łyżki gotwane przez 25 min raz dziennie), jak się skończy przejdę na ekstrakt OLIMP
-yerba mate
- green tea
- guarana
Myślę również o jakiś naturalnie stymulujących roślinach, sporo teraz tego. Relacje co 7 dni- tak chyba styka. 3,2,1,0 zaczynamy. Oooo.. tylko dulę opalę i jest spoko :)
Dawkowanie trzy razy dziennie, 6-14-22. Każda dawka= 0,8g pira (oral)
Ja biorę 2,4g-2,4g-0 piracetamu i ginko biloba do tego extrakt zielonej herbaty, ale konczy mi sie piracetam a nie mam już siana więc zamieniam na noopept, który już zamówiłem tydzień temu i wychodzi taniej niż pira w tej dawce. Do tego dołączam też dmae w dawce myślę 250mg/db. Do tego biorę ssri, co też dobrze się komponuje z nootropami, a z kofeiną to już w ogóle.
Minus jest taki, że nie mogę się samemu zmusić do nauki, a nie mam (konieczności) żadnych sesji bo studia już dawno zawaliłem. Wiem, że od samych leków głowa nie urośnie. Noopept bardziej działał u mnie pozytywnie na motywację, tak mi się wydaje. Generalnie piszcie jak działa na was noop z piracetamem, bo z początku zakładałem że sam noopept jest dużo lepszy i posiada nieporównalnie większy potencjał, ale jak pamiętam jak go brałem to nie było jakoś widocznej różnicy w koncentracji czy pamięci w porównaniu z tym co teraz na piracetamie. Sam piracetam też nawet daje rade, ale swoje też robi długi okres abstynencji u mnie.
Zastanawiam się, czy nie połączyć piracetamu i noopeptu jak będzie troche hajsu. Jest sens?
To tyle z poważniejszych. Z tych zabawniejszych rzeczy, które zapewne wprowadzą tutaj sporo komentarzy to mocne ograniczenie, walenia kapucyna hehe.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
na razie coraz bardziej czuję się odmulony niedługo chyba wrócę do stanu przed ćpaniem
tvpk0x pisze:Ja zwiększylem dawkowanie piracetamu do 4,8 g na dobe tzn. 2 x 2,4 g. Są efekty ,ale jakiś taki smutny się czuję. ;-(
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/a12a216cf97460608e37260bc2663020f9aa0a82.jpg)
Dlaczego Portugalia może być europejską stolicą medycznej marihuany?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut.jpg)
Biały popiół vs. czarny popiół: Prawda o wskaźnikach jakości konopi
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/mandarynki.jpg)
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował
"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/ulice_amsterdamu.jpg)
Przełomowe zmiany w holenderskiej polityce narkotykowej. Legalna marihuana tylko w 10 miastach
Holandia, kraj słynący z liberalnego podejścia do marihuany, wprowadza rewolucyjne zmiany w swoim systemie regulacyjnym. Od kwietnia 2025 roku tylko w 10 wybranych miastach holenderskie coffeeshopy będą mogły oferować swoim klientom wyłącznie marihuanę pochodzącą od licencjonowanych producentów. Ta fundamentalna zmiana stanowi część szeroko zakrojonego eksperymentu, który ma przetestować możliwości stworzenia w pełni legalnego łańcucha produkcji i dystrybucji konopi.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/3-446297.jpg)
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji
Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.