Mój łeb jest strasznie spierdolony i otępiały od nieuctwa oraz ćpańska, więc raz z 7 kwietnia zaczynam stosować 2 nootropy- piracetam oraz jego silniejszego brata Noopept'a. Piracetam z leku Nootropil(niestety kurwa z przeterminowanym startuje) 800mg, Noopept od dwóch najlepszych vendor'ów z eBay(więcej na PW). Dawkowanie trzy razy dziennie, 6-14-22. Każda dawka= 0,8g pira (oral), 60mg Noopeptu(pod językowo). Z dodatkowych supli to acetylo-l-tyrozyna 7g oraz ALC, 7,5g- rozbite na 2 dawki, które będę przyjmować o 5 i 17. Magnez w postaci cytrynianu 3 razy dziennie firmy MagnefarB6, cynk 2x razy dziennie firma TEVA. Dodatkowo witamina E, 100mg oraz kompleks witamin z grupy B- dodatek do trozyny oraz ALC. Aktywność sportowa 6 razy w tygodniu. Mocne zakuwanie i poprawki do sesji letniej mam 2,5 miecha. Zdrowie odżywianie się, alko okazyjnie i mało. Sen to 6-7h. Z dodatkowych supli, które mogą coś wskórać to BCAA do siłki, które cytując wiki:
Aminokwasy rozgałęzione zmniejszają uczucie zmęczenia po treningu, poprzez obniżenie ilości tryptofanu w krwi, co prowadzi do spadku stężenia serotoniny (odpowiedzialnej za uczucie senności i zmęczenia) w mózgu, dlatego są często spożywane w postaci suplementów przez sportowców.
Miksy to:
-kofeina o/c
-żeńszeń- na razie mam korzeń do parzenia(2,5 łyżki gotwane przez 25 min raz dziennie), jak się skończy przejdę na ekstrakt OLIMP
-yerba mate
- green tea
- guarana
Myślę również o jakiś naturalnie stymulujących roślinach, sporo teraz tego. Relacje co 7 dni- tak chyba styka. 3,2,1,0 zaczynamy. Oooo.. tylko dulę opalę i jest spoko :)
Dawkowanie trzy razy dziennie, 6-14-22. Każda dawka= 0,8g pira (oral)
Ja biorę 2,4g-2,4g-0 piracetamu i ginko biloba do tego extrakt zielonej herbaty, ale konczy mi sie piracetam a nie mam już siana więc zamieniam na noopept, który już zamówiłem tydzień temu i wychodzi taniej niż pira w tej dawce. Do tego dołączam też dmae w dawce myślę 250mg/db. Do tego biorę ssri, co też dobrze się komponuje z nootropami, a z kofeiną to już w ogóle.
Minus jest taki, że nie mogę się samemu zmusić do nauki, a nie mam (konieczności) żadnych sesji bo studia już dawno zawaliłem. Wiem, że od samych leków głowa nie urośnie. Noopept bardziej działał u mnie pozytywnie na motywację, tak mi się wydaje. Generalnie piszcie jak działa na was noop z piracetamem, bo z początku zakładałem że sam noopept jest dużo lepszy i posiada nieporównalnie większy potencjał, ale jak pamiętam jak go brałem to nie było jakoś widocznej różnicy w koncentracji czy pamięci w porównaniu z tym co teraz na piracetamie. Sam piracetam też nawet daje rade, ale swoje też robi długi okres abstynencji u mnie.
Zastanawiam się, czy nie połączyć piracetamu i noopeptu jak będzie troche hajsu. Jest sens?
To tyle z poważniejszych. Z tych zabawniejszych rzeczy, które zapewne wprowadzą tutaj sporo komentarzy to mocne ograniczenie, walenia kapucyna hehe.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
na razie coraz bardziej czuję się odmulony niedługo chyba wrócę do stanu przed ćpaniem
tvpk0x pisze:Ja zwiększylem dawkowanie piracetamu do 4,8 g na dobe tzn. 2 x 2,4 g. Są efekty ,ale jakiś taki smutny się czuję. ;-(
Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.
Ćpali po 96 godzin, żeby cokolwiek poczuć. Fragment mocnego reportażu Patryka Jurka
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Okultystyczne rytuały czy "zabawa" pod wpływem medycznej marihuany? Co wydarzyło się na Górze Cment
"Wszystko wskazuje na to, że ktoś uczynił sobie z cmentarza miejsce zabawy. Jak niebezpiecznej? Nie wiadomo. Być może pod wpływem leczniczej marihuany, której sprzedaż prowadzona jest tylko na receptę. Opakowanie po takim leku, leżało wśród świec, lampek, kartek z dziwnymi, niemożliwymi do odczytania tekstami, ale też monetami, drewnianymi figurkami i chustami."
Próbowała przemycić 1,4 kg kokainy w seks-zabawce. Grozi jej kara śmierci
42-letnia obywatelka Peru próbowała wwieźć na wyspę Bali ogromną ilość kokainy oraz tabletki ecstasy, ukrywając je w wyjątkowo nietypowy sposób. Kobieta została zatrzymana przez służby, jeżeli zostanie uznana za winną, może jej grozić nawet kara śmierci.
Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki
Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.