Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 3955 / 146 / 0
Marlboro, ja bym wcale nie powiedzial, ze jakosc jest slaba, jesli juz to slabsza w niezauwazalnym stopniu, wydaje mi sie. Maczanka 1:10 robi rownie dobrze co inny sort.
niedojebanie genetyczne
  • 1169 / 52 / 0
Ja nie czuję tej pinacowej głębi, która była we wcześniejszych sortach.
Możliwe że kwestia tolerki, ale mówię Ci, palone z foli wygląda, jakby ktoś to ożenił z np. mąką.
Ostatnio zmieniony 19 maja 2015 przez Marlboro_Red, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3955 / 146 / 0
Moze tolerka, miales przerwe chociaz kilka dni? Ja mialem i 1:10 mnie skarauo po buchu. No i czuje to euforyczne pinacowe wejscie i jakby sativova wene przez ok 20min, jak to przy pinaca zawsze bylo.

no ale ten syf przy vapo nie wrozy najlepiej, nie bylo czegos takiego wczesniej przy kanna od innych vendorow?
niedojebanie genetyczne
  • 1169 / 52 / 0
Paliłem przynajmniej 2 sorty inne wcześniej, i nigdy tego nie było.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1874 / 96 / 127
Tez mialem pinake od kiklu innych i nigdy nie bylo zadnego syfu na blaszce.
wolna molekula
#mops
  • 30 / / 0
Pinaca o której mowa nie chce się rozpuszczać w nie wiadomo jakiej ilości acetonu, kiepska sprawa. Taka mąka o której mowa tworzy zawiesinę, która bardzo szybko opada.
  • 3955 / 146 / 0
w spirytusie ten sort pinaca tez zostawial male grudki.

trzeba znalezc inne zrodlo tego kanna.
niedojebanie genetyczne
  • 887 / 11 / 0
Jak myślicie jaka dawka doustnie dla lekkiego ujebania?
  • 1169 / 52 / 0
10 mg? Myślę że już by dało radę, jeśli masz dobry sort.
  • 527 / 6 / 0
ok wszyscy mówicie o tej zawiesinie i grudkach-też je widzę, ale pytanie czy jakość odbiega od poprzedniego sortu?
Ja żadnej różnicy nie zauważyłem.

Mogę prosić o dobry sprawdzony sort z ab-pinaca?-może być priv
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.