Muszkatołowiec korzenny (Myristica fragrans) – metody podania, opisy działania, przepisy kulinarne
Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 28 / / 0
Wczoraj byl moj pierwszy raz z galka 20g,kamis,mielona,i w zyciu bym sie nie spodziewal,ze bedzie az tak zajebiscie,bobma byla niemal doslownie taka sama jak,przy pierwszych spotkaniach z baksa,mega smiechawka,rozkminki,a do tego wszystkiego mega gastro! Najbardziej balem sie dnia nastepnego,jak sie okazalo na darmo,bo nie mialem,zadnej zwaly efekty puscili,no moze oprocz lekkej zamulki,jak dla mnie profil dzialania kozacki,jak najbardziej nadaje sie na zabicie wolnego czasu.
  • 16 / / 0
Byłem ostatnio w jakimś markecie i skusiłem się na gałkę. Kupiłem dwie paczki mielonego kamisa z tego samego sortu. Spożyłem je z tygodniowym odstępem czasu i powiem wam, że za pierwszym razem prawie w ogóle nie podziałało. Z tym, że te "prawie" to nie jestem nawet pewien czy to nie placebo było albo browar tak na mnie dziwnie nie wpłynął. Takie leciutkie ale zauważalne zmulenie. Za to tydzień później taka sama ilość tej samej gałki wprowadziła mnie w bardzo przyjemną, dosyć mocną fazę (oczywiście też popite piwkiem). Oczy czerwone, nieogar jak po dobrym dżojcie i uczucie helikoptera znane z najlepszych alkoholowych libacji. Będąc 8 godzin na fazie, po 10 godz. snu obudziłem się bez żadnych efektów.
  • 987 / 8 / 0
Dziś kupiłem po dwie torby gałki mielonej. Dwie Prymatu i dwie Interjarek. Ile tego zarzucić na pierwszy raz, żeby było galancie? Proszę o szybką odpowiedź.
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1709 / 11 / 0
Nie wiem jak Interjarek ale Prymat ma 10g w paczce więc dwie prymata możesz spokojnie wrzucić (sam dziś tak zrobiłem :-)) ewentualnie dwie prymatu i jedną tego Interjarka i powinno być si.
  • 3955 / 147 / 0
i robia Cie te prymaty duldidaj? z jaka data waznosci i jak kraj pochodenia maja?
  • 1709 / 11 / 0
Robią :-) Indonezja, rok 2014 tylko ale działają.
  • 3955 / 147 / 0
a ile zjadasz miniumum na lekka faze w stylu ujarania sie?

ja mam prymata z data na 2015, kraju nie pamietam. tylko 10g ale kiedys mnie tyle robilo calkiem przyjemnie. mam ochote zarzucic ale ostatnio kilka miesiecy temu prymaty mnie nie robily, zjadlem 20g i nic.
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2013 przez eso, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 987 / 8 / 0
Ja dziś o 17:15 wrzuciłem dwa z Prymatu i lipa do tej pory :(
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1392 / 10 / 0
Jeszcze jest całkiem spora szansa, że wejdzie.
You can't understand a user's mind, but try, with your books and degrees. If you let yourself go and opened your mind, I'll bet you'll be using like me. And it ain't so bad...
  • 1709 / 11 / 0
eso pisze:
a ile zjadasz miniumum na lekka faze w stylu ujarania sie?
Nigdy nie schodzę poniżej 20g. 30-40g jest idealnie :-) Taka lekka faza to 20g właśnie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.