Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3245 / 617 / 0
Może to dlatego że moi rodzice zadecydowali że jestem jedynakiem i dziwnie się czuję jak np ziomek mówi do mnie BRAT, ale picie do lustra ze słuchawkami na uszach to dla mnie BURBON, WHISKEY, HARE PIWO, WÓDA SIEĆ, BROWAR NET, MUZA HARE.............
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 304 / 18 / 0
Czy zerowanie 200 wódki pod żabką o 7 rano może być uznane za "normalne"?
  • 5019 / 858 / 0
To zależy . Jeśli sam to tak. Żulerskie. Zapijasz kłopoty?
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1532 / 196 / 0
picie do lustra jest lepsze niz do ekranu komputera , przynajmniej mozesz pogadac sam ze sobą :wino:
  • 4 / 1 / 0
Mrok za oknem, muza i piwerko z kufla. Przemyślenia, inspiracja, gaming. Film, czasem surfowanie i odkrywanie nowych ciekawych albumów na Spotify. W końcu gorąca kąpiel, sól, nastrojowe oświetlenie i ambient.

alkohol potrafi dobrze zainspirować.

Większość jednak woli go do rozdupionej tematami japy. Dla każdego coś dobrego xd
  • 867 / 253 / 0
Kiedyś zdarzało mi się to dość często, głównie na początku studiów, kiedy to pierwszy raz zamieszkałam sama. A odkąd jestem w związku, czyli od prawie 4 lat - bardzo rzadko. Zazwyczaj właśnie jak facet np. wyjeżdża na weekend (mieszkamy razem), jako "dopełnienie" innych substancji psychoaktywnych, które zażywam.
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 8103 / 907 / 0
Dobra opcja jest pic na czatach z kamerkami.Czasem zdarzy się ktoś z blantem albo alkoholem.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 5019 / 858 / 0
Tak jak mój ojciec o czasach szkolnych opowiadał. Kolega miał telefon od matki w bursie, akurat palił papierosa i płukał usta wodą bo "matka wyczuje"
Potem zchorowal na schizo.
Nie, Ujebany. Przez kamerkę się nie zjarasz...
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 641 / 98 / 0
Picie w samotności "do lustra" czy pod Żabką jest żulerskie i tyle. Z tym nie da się dyskutować.
  • 867 / 253 / 0
@Carlosa a czymś się według Ciebie różni picie do lustra od ćpania w pojedynkę? Bo według mnie alkohol to narkotyk jak każdy inny.
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.