Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / 1 / 0
150 za 10 gr dla mnie i zawsze tyle kupuję :p
standardowa cena 200 zł, Katowice i powiem szczerze, że to zależy, raz klepie bardzo, raz słabo i co chwile trzeba dokładać, ostatnio mega słabizna co zdecydowanie mnie nie zadowala :rolleyes: chociaż po 3 tygodniowej przerwie ten rzut mnie tak jebnął, że latałam po ścianach, ale potem już lipa, kopa 0, nawet normalnie mogę jeść po 2 godzinkach.
obecnie szukam dobrego Władysława w okolicach Cze-wy, jeżeli ktoś mógłby mnie z nim zapoznać to proszę o priv oczywiście wszystko dyskretnie. :rolleyes:
  • 260 / 3 / 0
kkrecha pisze:
Nienawidze szmaciarzy żeniących fett, ale pamietajcie , ze oni też swe źródła mają, może łapcie kontakty bliżej początku "łańcucha"?

Ok pisałem wcześniej o CT... UK okolice Birmingham. Piątkę za jakieś Ł 35-40 funtów. Jest dobry, sieka, ale mimo wszystko - deko pomieszany z czymś.

Osobiście dotarłem bliżej początku łańcucha - w sumie sort mógłbym od chema odbierać ze stołu.. i za 5-tkę nie wiem ile by chciał, ale uncję mam za Ł80.
To musze sie zawiesc, da sie jeszcze taniej, 100f placilem za uncje pink champagne, uncja bialej sypkiej to byly grosze, a biala pasta 60f uncja. Polecam popytac o Pink Champagne, nigsy nie sniffalem czystszego stuffu niz to.

A u mnie 5tka wpada po 100zl, jakosc standardowa, 30-40%
  • 2 / / 0
CT 120zł, jakość 30-40%..
  • 4 / 2 / 0
sandomierz 13o syf, 150+ do zniesienia klepie po 6nockach nieprzespanych
  • 9 / / 0
Okolice Poznania, 2,5g - 100 zł
Po rocznym zażywania ulicznego syfu wyjebala mnie z laczkow ta biała szmata, a wjebalem mniej więcej 100mg. Latane całą noc.
  • 6 / 1 / 0
Okolice Łodzi 250 zł - 10 g ale cena to nie wszystko, dałbym dużo więcej za fetę z dawnych czasów.
  • 1053 / 75 / 0
Chyba receptory z dawnych czasów.

Piona dobrego (wg testu Marquisa), oczyszczonego, grudowatego futra to wydatek rzędu 100zł. Wszędzie tego pełno, za wagowe sztuki od dobrych 5 lat nikt nie chce więcej niż 30zł. Hitem była cena hurtowa 8zł/1. Nie wiem ile musi kosztować produkcja tego, ale podejrzewam, że od pewnych ilości tyle co nic.
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 447 / 50 / 0
malo
bardzo
tanio
ale
sam tak piatke zrem we dwa dni. i
bieda gdzie te dawne sorty!
60-70
  • 8 / / 0
Cześć.

Mam pytanie, mianowicie:

Po jakiej cenie lata u Was po mieście takiej, średniej jakości, taka średnia statystyczna w mieście co do jakości fetka w ilościach:

25 gram
50 gram
100 gram

Z góry dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam:)
  • 13 / 3 / 0
krk
25 gram - ?/g
50 gram - 12/g
100 gram - 10/g

jednak cena zalezy od wielu czynników - niema sensu tego wymieniać
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.