Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 34 / / 0
110-120 Bydgoszcz jakościowo nie najgorzej
  • 207 / 2 / 0
Lubelszczyzna bliżej granicy tutaj to Ja tego nie widziałem same RC... a jak już było to po 200 zł i trzeba było samemu sztuke zjesc zeby w ogóle ruszyło...
  • 14 / / 0
Okolice Wrocławia, czysta niezwatowana fuka po 100. Często 5 z wagi w jednej kostce
  • 16 / 1 / 0
A jak się znajduje takie dojścia , żeby towar był czysty i z wagi? Sorry za takie podstawowe pytanie, ale dojście, które ja mam (Warszawa) jest tak z dupy, że nawet nie napiszę ile za sztukę, bo wstyd, żeby się tak dawać robić w ch...
  • 5299 / 104 / 0
abece pisze:
Okolice Wrocławia, czysta niezwatowana fuka po 100. Często 5 z wagi w jednej kostce
Nie jest czysta, nie jest. To, że się zbryla świadczy już dobrze, ale i na to są sposoby. Czysta feta ładujesz 60-70 mg i nie dorzucasz przez kilka godzin - nie powinna być dłuższa jak zapałka i gruba też ni chuja. Takiej fety nikt nie rzuca na oddział bo by same trupy były ;p
meduzza pisze:
A jak się znajduje takie dojścia , żeby towar był czysty i z wagi? Sorry za takie podstawowe pytanie, ale dojście, które ja mam (Warszawa) jest tak z dupy, że nawet nie napiszę ile za sztukę, bo wstyd, żeby się tak dawać robić w ch...
Poznawać nowych ludzi, samo z nieba nie spadnie. Jakby się tak większość kupujących takiego kolesia zaczęła buntować i nie tyle bojkot, co po prostu przysłowiowe darcie pizdy na typa, to by poprawił jakość usług.

Mamy takiego typa w okolicy, co ma monopol na trawę całkiem dobrą - to mu przyznać trzeba. Poprzewracało mu się w dupie i w piątce zaczął robić 4.5. Dostał ostatnio ponoć przez grzbiet + pocisk i już goni normalnie, ale że ma nadal monopol to se np. trzeba czekać godzinę bo mecz czy coś %-D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 267 / 16 / 0
Poznań - 120 za piątaka, towar sproszkowany, leciutki i suchy, wizualnie jest go sporo więcej niż po rozkruszeniu typowej piony, ale efekt końcowy jest podobny.
Piła - 80 za piątaka - Duże grudy, po rozkruszeniu wychodzi ze 2x mniej niż tego powyżej, ale jakościowo bije go na głowę, wystarczająco czysty aby puknąć.
Okolice Piły - 120 zł - bywa różnie ale z reguły grudy po 2-5g, jakościowy sporo gorszy od powyższego, kopie ale bliżej tej fazie do efki niż dobrej fetki.
Kiedy celem jest brak celu.
Sex, drugs & rap - to mój przepis na życie.%-D
  • 16 / 1 / 0
pilleater pisze:

Poznawać nowych ludzi, samo z nieba nie spadnie. Jakby się tak większość kupujących takiego kolesia zaczęła buntować i nie tyle bojkot, co po prostu przysłowiowe darcie pizdy na typa, to by poprawił jakość usług.
Ok, to, żeby się zbuntować muszę wiedzieć czy ta cena jest rzeczywiście z kosmosu. Ja się w to bawiłam dawno temu, ale ostatnio wróciłam do starego hobby i kontaktów zero, więc i wiedza na temat cen słaba. Za moich czasów (ok 2001 r.) sztuka w Wawie była za 50 zeta, taka zwykła osiedlowa. Teraz kolo krzyknął 90 zeta/gram , towar jest niezły, lekko wilgotny, grudkowy, 0,25 i jest bardzo dobrze przez jakieś 5-6 h, potem trochę słabnie, ale nadal trzyma z 5h, a przy dorzucaniu to 0,5 starcza na dobę całkiem przyjemnej jazdy przy sporej już tolerce. Ale oczywiście towar nie jest czysty, ja to czystego na oczy nie widziałam. Sądziłam, że po prostu ceny poszły w górę, ale z tego co wy tu piszecie to złodziejstwo, tak?
  • 3523 / 51 / 0
Malmö.5 kosztuje 1000 koron czyli 460 zł. Jak widać przemyt to opłacalny biznes.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 2 / / 0
Szara, pieprzona Łódź.
Tysiące złotych wydanych na babsko w ciągu ostatnich 3 miesięcy. Trzy źródła, godziny wyczekiwania, kombinacji, użerania się z cwaniaczkami. I ja wam mówię, wszystko ch*j.
Fuka owszem jest. Człowiek zajebie, lekko się obudzi, spoci się i ...tyle.
Od wielkiego dzwonu pojawi się materiał do produkcji którego ktoś łaskawie doda szczyptę BMK.
200 mg. przyjęte 3 godziny temu i już łóżko zaczyna ciągnąć jak magnes.
Dno i 200 mg. mułu.
Jeszcze rok-dwa lata temu były Żółte Placki, na wspomnienie których do dzisiaj łezka w oku się kręci.
A teraz....czas spać. Dobra babo, gdzieś Ty jest?
  • 3955 / 147 / 0
ja co prawda fecisza odpuscilem juz lata temu ale co do łodzi to bardzo latwo jako rzekoma fete mozna dostac jakies ketony typu a-pvp, pentedron, mixy kilku albo chuj wie co jeszcze.
niedojebanie genetyczne
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.