Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. 4-MAR i BZP.
ODPOWIEDZ
  • 283 / 2 / 0
ripperg pisze:
W takim razie będzie trzeba przeprowadzić testy. Rozumiem że przypadło po 10mg na łeb ? ;-)
emm ciężko określić bo nie posiadam wagi, no nabiliśmy jedną dupe tj. tył lufy.
  • 142 / 3 / 0
jeżeli naprawdę to działa można by zrobić jakąś mieszankę/maczankę na pFPP <_<
  • 1233 / 11 / 0
Freebase drapie tak mocno płuca i gardło, że nie da się wytrzymać........
Uwaga! Użytkownik MaciekB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 178 / 6 / 0
murtibing pisze:
Freebase drapie tak mocno płuca i gardło, że nie da się wytrzymać........
Filtr wodny może trzeba było zastosować?
  • 1233 / 11 / 0
To substancja jest taka sama w sobie. Filtr tu nic nie da.
Uwaga! Użytkownik MaciekB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Palilem ostatnio troche pFPP w postaci dichlorowodorku razem z mj. Fajna euforia ale zbyt krotka
Uwaga! Użytkownik kamil342 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1033 / 7 / 0
Uważajcie na mdłości! O 7.00 przyjąłem ok. 60-80mg pFPP. 8.33 wymioty. Jaka szansa, że poszło się jebać? Coś niby czuję, ale boję się że wiekszość wyrzygałem.
  • 2775 / 39 / 0
Żadne, wchłonęło się
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
pFPP :) bardzo miło wspominam , szczególnie ,że nie mając pojęcia o tym wciągnąłem z kolegą po dość sytym szczurze :D nie muszę mówić , że mało , że płakałem od szczypania w nosie , to płakałem ze śmiechu widząc kolegę...

Nigdy po niczym jeszcze nie miałem takiej euforii i ataków dobrego humoru , coś pięknego
  • 416 / 18 / 0
Czy pFPP nadawałby się do nauki tudzież jako substancja wspomagająca intensywny wysiłek umysłowy?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.