Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 869 / 15 / 0
Czeslaw pisze:
"procent fety w fecie" na ulicy waha się w Polsce około 10%. .
o kurwa, aż tak niskiego wyniku bym się nie spodziewała.. 8-( przynajmniej w moim mieście, cena za gram to 20 zł, więc dosyć adekwatna.

czym jest pozostałe 90 %? R-c, czy nie ma tak dobrze?
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 2334 / 9 / 0
Gdzieś czytałem, że średnia czystość amfy u nas to 7%... chyba w 2011.
Czyli takie 4-5% nie rzadko się spotyka.
ohYeah pisze:
zym jest pozostałe 90 %? R-c, czy nie ma tak dobrze?
Nie ma tak dobrze. Kreatywność "dilerów" w tej kwestii nie zna granic- od smecty do szkła (tak, to nie tylko legendy). %-D

Sam zaniechałem ćpania tego, bo mimo że raz na czas się coś trafi, (co ma to 20%+) co po setce człowiek śmiga dobre kilka godzin wyjebany wysoko, to głównie gówno panoszy się na ulicy.
Kurwa, nie ogarniam tego.... za gram czystej amfy byłbym w stanie dać spokojnie 100zł.
Ostatnio zmieniony 06 lutego 2013 przez blablab, łącznie zmieniany 2 razy.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 152 / 2 / 0
HAHAHA, no już widzę jak ktoś dosypuje do fety RC droższe od niej...
w fecie można znaleźć wszystko co jest białym proszkiem i jest tanie
  • 16 / / 0
kolege pare postów wyżej chyba boli fakt iż nie miał nigy kontaktu z osobami które zrzucają to gówno na całą stolice i oskonale przy tym informują co do kwesti miąchania tego z czym kolwiek innym. Mi jenak się wyaje że mam rację :) może jestem trochę takim "Meferonowym zieckiem" które na krysztale starym legalnym się wychowało, i jakiś czas go jadło po elegalizacji. ścierwo jest la mnie po prostu za słabe skoro wychowałem się "na ćpuńskiej meferonowej wyjebie", na przestrzeni ostatnich 5 lat wwa-grójec tyle taniej co poszło szkoa gaać, ale nie mów mi że 400mg penty przyjęte na raz nie ma się nijak do taniej...

Jan Eth-Cat Drugi pisze:
HAHAHA, no już widzę jak ktoś dosypuje do fety RC droższe od niej...
w fecie można znaleźć wszystko co jest białym proszkiem i jest tanie
No wizisz, jenak (przepraszam nie mam klawisza "d") nie. Gy walę "Tanią" dostaje to w jenej grudzie której czystość jest najwyższa w stolicy i co do tego mam 100% pewność, słyszał ktoś z was o krążkach na prawilnym MdMA w tym kraju na przestrzeni ostatnimi czasy ? Ja WIZIAŁEM :) więc o moją jakość taniej nie musicie się martwić..

ak jeżeli chce posiedzieć przy tym z dziewczyną? co ona poczuje po takim nie dużym linie ? CZy lepiej 3mmc jeżeli chdozi o kobiety :d..
tylko że 3mmc musiałaby użo na raz żeby poczuć prze smak starego mefa.. nie ? :<
  • 72 / / 0
0nly0u pisze:
Świetna substancja ja ze swoich obserwacji mogę to bardzo polecić osobą którę bawią się Taniochą :) speedem bo to działa o wiele mocniej i długo.!

Jak jeżeli chce posiedzieć przy tym z dziewczyną? co ona poczuje po takim nie dużym linie ? CZy lepiej 3mmc jeżeli chdozi o kobiety :d..

3mmc zdecydowanie lepsze do zabaw z dziewczyną. Możesz sobie dokładać minimalne dawki penciaka ( 40 mg ) wtedy i tak powinno być git
"What the fuck are we doing in the middle of a fucking desert ?! "
  • 869 / 15 / 0
@up, no tak, nie pomyślałam o kwestii finansowej i zostałam wyśmiana:P, ale masz rację. :)
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 16 / / 0
Veritas pisze:
0nly0u pisze:
Świetna substancja ja ze swoich obserwacji mogę to bardzo polecić osobą którę bawią się Taniochą :) speedem bo to działa o wiele mocniej i długo.!

Jak jeżeli chce posiedzieć przy tym z dziewczyną? co ona poczuje po takim nie dużym linie ? CZy lepiej 3mmc jeżeli chdozi o kobiety :d..

3mmc zdecydowanie lepsze do zabaw z dziewczyną. Możesz sobie dokładać minimalne dawki penciaka ( 40 mg ) wtedy i tak powinno być git
No ok, ale skoro ziewczyna mówi że oral nie w chozi w gre, no a 3mmc trzeba oralnie conajmniej 300mg na raz zeby bylo fajnie, wiec sniffem ona walnie gora 150 to pewnie nic nie poczuje, mam racje ?
  • 2334 / 9 / 0
0nly0u pisze:
Gy walę "Tanią" dostaje to w jenej grudzie której czystość jest najwyższa w stolicy i co do tego mam 100% pewność,
Ależ jesteś zajebisty, no chuj mi stanął.
Kurwa, eliot nr. 2. Tylko ten chociaż przyznawał, że pentedron nijak ma się do amfy.
0nly0u pisze:
słyszał ktoś z was o krążkach na prawilnym MdMA w tym kraju na przestrzeni ostatnimi czasy ? Ja WIZIAŁEM :) więc o moją jakość taniej nie musicie się martwić..
Ja widziałem kryształ MDMA... ba! Nawet go jadłem. Nawet nie raz. Licytujemy się dalej?

:wall:
0nly0u pisze:
może jestem trochę takim "Meferonowym zieckiem" które na krysztale starym legalnym się wychowało, i jakiś czas go jadło po elegalizacji. ścierwo jest la mnie po prostu za słabe skoro wychowałem się "na ćpuńskiej meferonowej wyjebie",
Amfetamina wcale nie jest słabsza od mefedronu. Po prostu nie powoduje takiego rozjebu w głowie, "nieogaru" tak zwanego. Może ten, dla mnie chujowy efekt, który pentedron także w jakimś tam stopniu wywołuje nazywasz tą "mocą". Nie wiem... na prawdę nie wiem. Jeśli tak to śmiecham jeszcze bardziej.
Ostatnio zmieniony 06 lutego 2013 przez blablab, łącznie zmieniany 2 razy.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 72 / / 0
onlyyou moim zdaniem w tym przypadku możesz jej dać sniffem to 3mmc. Na zajebisty seks i tak wam starczy.W razie co rozdziel na 2 większe kreski i tyle
"What the fuck are we doing in the middle of a fucking desert ?! "
  • 39 / / 0
blablab pisze:
Gdzieś czytałem, że średnia czystość amfy u nas to 7%... chyba w 2011.
Czyli takie 4-5% nie rzadko się spotyka.
0nly0u pisze:
(przepraszam nie mam klawisza "d") nie. Gy walę "Tanią" dostaje to w jenej grudzie
potem taka dobra 5%-towa zbijaja w kosc i daja czysta grude koledze ktory ma 100% pewnosci.. :gun:
ohYeah pisze:
zym jest pozostałe 90 %? R-c, czy nie ma tak dobrze?
Nie ma tak dobrze. Kreatywność "dilerów" w tej kwestii nie zna granic- od smecty do szkła (tak, to nie tylko legendy). %-D
[/quote]

dokladnie kolego a to szklo to zazwyczaj jarzeniowka, co najgorsze kiedys sie spotkalem z jawnym reklamowaniem przez dila faktu ze ma fetke ze szklem "bo wtedy sie lepiej wchlania" buhehehehe i co najlepsze ludzie brali wierzac na slowo.. biznes jest biznes jak choc troche kopie to i tak beda brac...

onlyyou dokladnie tak jak przedmowca i pozniej penta sobie bedziesz dorzucal bo dorzucanie 3mmc nie daje poczatkowej przyjemnosci..
penta w drobnym krysztale mialem klepal "normalnie" teraz czekam za tym wiekszym ktory niby jest aktywniejwszy wiec zobaczymy, choc nie wiem czy dobrze pamietam ale grubo pare miechow temu kilka osob mowilo ze duzy krysztal slabszy i wracaja do drobniejszego. mam nadzieje ze sort sie poprawil i nie bede zawiedziony..
http://hyperreal.info/talk/befreerc-t42192.html
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".