Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 282 / 9 / 0
Re: Pentedron
Nieprzeczytany post autor: Marv »
Zgaduję że bierz dawki koło 50mg? Jeśli tak, to to normalne, przyjeb większą albo daj se spokój.
You Gotta Say Yes To Another Excess
  • 427 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: dekadan »
przy większych to uczucie nie ustępowało a wręcz się nasilało, oddychasz wtedy jak stara lokomotywa i ogolna paranoja, jak dla mnie srodek pod wpływem którego nie pokazał bym się nikomu predzej bym zwariował a jeść go samemu i tylko sobie banie ryć to ja dziękuje

Z początku spoko ale jak dla mnie to po niedługim czasie faza = mega zdenerwowanie wrecz panika przed chuj wie czym, rozdrażnienie czy tam rozczęsienie zwał jak zwał, i dosyć mocne problemy z oddechem nawet przy zerowym wysiłku.
  • 282 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: Marv »
Kryształ czy puder? Możliwe, że tak to na ciebie działa. Ja z negatywnych efektów przy dużej dawce miałem jedynie duszności, a samo działanie było przyjemne, nie byłem nerwowy ani nie miałem schiz.
You Gotta Say Yes To Another Excess
  • 427 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: dekadan »
Kryształ duży i mały, małego próbowałem kiedyś jak dostałem i nie pamiętam takich jazd, teraz po dużym poł godzinki i pełnia negatywów, amph po 2 nocach tak nie ryła z tym że po pente w miare szybko to przechodzi.
Ostatnio zmieniony 17 października 2012 przez dekadan, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 253 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Asinus »
Bo to się nie nadaje do brania w ciągach, jak również jest bardzo słabe do brania ot tak w ciągu dnia. Właściwie jedyne sensowne zastosowanie jakie widzę dla tego amfetaminoketona to jako środek na rozgadanie na imprezach czy innych posiadówach. Wieczorem, kilka sniffów pente + piwo, a na zjeździe już tylko iść spać. Serio, branie pentedronu w ciągu dnia jest okrutne, bo wystarczy że działanie ustanie i już cały dzień zepsuty, bo tak się beznadziejnie zaczyna człowiek czuć. No chyba, że się będzie dalej co godzinę dociągało, ale i tak odwleczony zjazd przyjdzie ze zwielokrotnioną mocą, w tym ten wspomniany nieprzyjemny płytki oddech.
METAFIZYKA BETA-KETONÓW
  • 3362 / 349 / 0
Albo pojdzie spac na godzinke lub dwie.
  • 6 / / 0
Na wstępie chciałbym wszystkich przywitać ;)

Moje doświadczenie z pente jest takie, że jak nie poszło 150 mg łącznie w 2-3 dawkach to stymulacja praktycznie nijaka...
Na plus jest w nim to, że ciało jest wrażliwsze na dotyk (w niektórych miejscach aż za bardzo ;]), język się rozwija i ogólne samopoczucie jest na dość wysokim poziomie przy słabym zjezdzie jeśli się nie pociągnie kilka dni :)
Na minus to przede wszystkim jego smak... przy snifie 75mg ledwo się powstrzymałem przed zwymiotowaniem, więc jak już snif to tylko w małych dawkach ;) No i niestety jako takiej mocy nie daje, bynajmniej ja nie poczułem stymulacji fizycznej na tyle bym zauważył, że jestem silniejszy/szybszy/mocniejszy niż normalnie.

Podsumowując, koszt dziennej dawki względem działania pente jest satysfakcjonujący :)
  • 1472 / 196 / 0
FajnieJest pisze:
@TD miales problemy z sennoscia po zejsciu dzialania?
Tak, pente powoduje straszną senność na zejściu (praktycznie nie do powstrzymania) i opcje są trzy:
- dorzutka i jeeeedziemy dalej,
- sen (ok. 2 h) i znów mam energię,
- inny stymulant, dużo kawy.
Na minus to przede wszystkim jego smak...
Nieporównywalnie lepszy od etylofenidatu :P
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 1521 / 72 / 0
Nieprzeczytany post autor: Satif »
@niecpiem ja waliłem o wiele większe dawki i nie narzekałem, być może w tym tkwi sekret. W każdym bądź razie napotkałem nieogar i wypierdol pow. 200mg IV na tolerce.
tekst powyżej =/= prawda
  • 247 / 1 / 0
Czy połączenie pentedronu z acard'em (acidum salicilicum dojelitowe) w celu ochrony serca będzie bezpieczne? ma jakiś sens?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.