Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 125 / 2 / 0
jeszcze półtora miesiąca temu był on pod nazwą Pente K., teraz jest to zjebane sypkie gówno, a pente DK pozlepiane gluty.
Ostatnio zmieniony 05 stycznia 2014 przez ksenocyd, łącznie zmieniany 1 raz.
~.~
ciąg dalszy nastąpi.
  • 13 / 1 / 0
Moim zdaniem pentedron K i pentedron D.K to ten sam sort. Oba mają ten charakterystyczny posmak na spływie (całkowicie inny od tego ze starego kryształu). Jedyna zaleta D.K to to że nie łapie tak wilgocijak mały K.
  • 75 / 1 / 0
Ja po tym produkcje strasznie miałem. Jakies 30 min tylko spoko a pozniej tragedia straszna ;p dlatego moja zabawa skonczyla sie na dwóch razach ;p
to nie burza, nie zaraza,choć najwyższej wagi sprawa, nie bitwa, nie obława, nasza plaga leży w dragach... ;)
  • 1180 / 5 / 0
nitz pisze:
Oba mają ten charakterystyczny posmak na spływie (całkowicie inny od tego ze starego kryształu). .
Stary był, neutralny jeśli chodzi o posmaki (nie liczę goryczy, bo to jest standard). Po tym z posmakiem ile bym nie przerobił i tak zwała była mocna.
  • 158 / 2 / 0
Od listopada mam 80 ml pente w spirytusie (5g/100ml) [był to kryształ] czy jak wstawię to do łaźni parowej (jak przy oczyszczaniu pseudo efedryny) po odparowaniu %%% otrzymam kryształ czy prędzej jak się domyślam zbrylony puder?

PZDR

Limitbreaker pisze:
gorzej, dostaniesz papkę
PRÓBOWAŁEŚ? UMIESZ WYTŁUMACZYĆ DLACZEGO PAPKA?

NA MOCY NIC NIE STRACIŁ PRZEZ TEN CZAS

Chodzi Ci może o zbyt wysoką temperaturę łaźni?

Może się ktoś jeszcze wypowiedzieć.
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2014 przez Ronald Jusk, łącznie zmieniany 2 razy.
"Oto i On, boski prototyp, mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć." - Hunter S. Thompson
  • 3206 / 175 / 0
gorzej, dostaniesz papkę
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
Hmmm.... dziwny ten penciak. Kiedyś miałam do czynienia z takim ogromnym błyszczącym ok. roku temu. Stary sort był boski. Teraz niedawno tzn w sylwka próbowałam nowego. Klapa :(
Zaznaczę, że jestem sporadycznym użytkownikiem r-c. 4-5 razy do roku (musi być dobra okazja)
Co do działania tego czegoś co jest pentkiem ale wygląda jak jakieś jedzenie dla konia; strasznie muli i nic poza tym. :/
Winter[align=][/align]
  • 232 / 2 / 0
Macie jakiś pomysł na wysuszenie tej wilgoci z pentedronu K. ?? Jak myślicie- wystawienie go do temperatury pokojowej ze świeżym powietrzem(nie w woreczku strunowym) cos pomoże ?
  • 3206 / 175 / 0
Uspokój się. Chcę tylko pomóc.

Nie próbowałem; wątpię, że ktokolwiek próbował. Wniosek wyciągnięty z tego wątku: rzekomo pentedron szybko wam łapie wilgoć. To przy wysokiej temperaturze pary wodnej będzie ci tę parę zbierał. Na łaźni odparujesz alkohol, ale zostanie ci z tego papka. To jest tylko moje przypuszczenie, gdy miałem kiedyś GHB w formie stałej to widziałem w jakim tempie zbierał wilgoć zależnie od tego w jakim miejscu się znajdował.

Jak masz piekarnik z wiatrakiem (czy to się może nazywa termoobieg? nie wiem) to możesz przelać r-r z pentedronem na jakiś talerz, rozgrzać piekarnik do 50 stopni (albo 100 - nie jestem pewien co jest lepsze. chyba 100; theorycraft.info potwierdzoned), dać do piekarnika i niech wietrzy. To znaczy zamknij piekarnik, tylko niech sobie ten śmieszny wiatraczek wiruje. Jestem pewien, że jak dasz setkę, to się nic złego pentakowi nie stanie, tylko chodzi mi o proces. jak dasz 50 to będzie po prostu trochę wolniej

Co do wysuszenia wilgotnego pentedronu, to tak samo jak wyżej, danie go do pokoju nic nie da tylko pogorszy sprawę
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
Nie jestem znawcą ale tak mi przyszło do głowy może do mikrofalówki by go wrzucić. Zauważyłam, że jak coś odgrzewam w mikrofali to zupełnie traci wilgoć. :-)
Winter[align=][/align]
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".