Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1817 / 106 / 0
moim zdaniem nie ma mowy zeby pent trzymal 4 godzin.mowie o sobie,ja jak walne 300mg to po godzinie no moze poltoraj juz mam po szczycie i musze poprawic.jak mowie to u mnie,moze na kogos dziala 4 godziny,na mnie w porywach do dwoch godzin.
  • 322 / 2 / 0
@up, a jak u ciebie z tolerancją na ketony? Bo przy wyzerowanej 4 godziny są całkiem prawdopodobne.
W czerwonej tabletce było DMT z IMAO, a w niebieskiej końska dawska GHB. Dobrze wybrałeś, Neo.
  • 19 / / 0
Mam praktycznie zerową tolerancję na bk i pent trzymał gdzieś tak w sumie 4h po snifie okolo 100mg. Dla osoby bez tolerancji moim zdaniem fajna substancja.
  • 100 / 1 / 0
Reez
Tak kurwaa tolerka na psychozy przecież to każdy logicznie myślący człowiek może to do tego dojść :old:
Normalnie, jak Cię czytam, to: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:

Dawka 250mg to siii :cool:
Uwaga! Użytkownik krato33 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1709 / 11 / 0
Może tutaj ktoś mi odpowie bo w miksach cisza. Pente z neuroleptykami się gryzie jakoś?
  • 834 / 11 / 0
krato33 pisze:
Reez
Tak kurwaa tolerka na psychozy przecież to każdy logicznie myślący człowiek może to do tego dojść :old:
Normalnie, jak Cię czytam, to: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:

Dawka 250mg to siii :cool:
Wal dalej łbem w ścianę. Na pewno Ci przybędzie jeden level więcej.
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 834 / 11 / 0
duldidaj pisze:
Może tutaj ktoś mi odpowie bo w miksach cisza. Pente z neuroleptykami się gryzie jakoś?
Neuroleptyki Ci zdejmą działanie pentedronu. To logiczne. Wyjątkiem jest kwetapina, która działa nieco inaczej, jednak w ostatecznym rozrachunku też osłabia znacznie działanie. Ryzykujesz też złośliwym zespołem neuroleptycznym, robiąc takie mixy. Albo się leczysz - albo ćpasz. Stara prawda.
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 606 / 8 / 0
Albo jedno i drugie :-D
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
  • 5299 / 104 / 0
Neuroleptyki hamują działanie pentagramu. Ten pentedron to prawdziwy pentagram %-D W sobotę pierwszy raz, albo w piątek, nie pamiętam. W każdym razie dawki w okolicach max 70 mg są całkiem spoko. Generalnie nie walę więcej jak 50 mg tak na oko. Wiem, na oko jeden umarł, no ale chuj tam. Generalnie jak się nie przesadza to właściwie nie widać, że człek spizgany jest :gun: Fajna to substancja, fajna, nie powiem, acz nie mam najmniejszego zamiaru na tym jechać. Mam coraz mniejsze zaufanie do rc, a zwłaszcza do ketonów. Nie wyobrażam sobie jak można np. to walić regularnie w kabel :nuts:

Co ciekawe, zero zwały. Kurwa czemu? Niskie dawki? Nie robię więcej jak 200 mg per dzień, przeszły mi chęci na hardkorowe dawki w pojebanych ciągach.

Wolę penta od mefa, nie ma takiego nieogaru, łatwiej się skupić i porobić coś konstruktywnego. Niezły drag żeby się w niego wjebać po uszy :diabolic:
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 507 / 11 / 0
Super. Gratulacje, oby tak dalej :rolleyes:
NOWY DWOREK NOWE ŻYCIE
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".