Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 15 / / 0
na pierwszą aplikację poszło 150mg - wyjebało mnie z butów, w życiu taki naśmigany nie byłem. Skończyło się po dwóch dniach, już po 12h dawki musiały być zwiększane. Zwał nieziemski, wysłowić się nie potrafiłem, komunikacja ze mna była na poziomie komunikacji z warzywem :-| przygnębienie przez kolejne 3 dni, ale to pewnie wina tych 48 godzin w których co chwile dorzutki pękały i sortu poszło niemało. W każdym bądź razie co do samej fazy - japierdole %-D
  • 597 / 2 / 0
Tolerancja wyrabia się bardzo bardzo szybko przy tym bieda-ketonie niestety. :)
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 1817 / 106 / 0
pentedron,jest do dupy jak pisal kolega bieda-keton,dokladnie,tolerancja na to gowno rosnie niesamowicie.
  • 597 / 2 / 0
No ale inna rzecz że na wszystkie ketony rośnie w porównywalnie rakietowym tempie. Tylko większość działa lepiej a przynajmniej posiada lepszy stosunek korzyści do wywoływanych efektów niepożądanych.
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 285 / 12 / 0
korzyści z pente marne :< wszystkie ketony to teraz wielkie nic ;< może jedynie 3-MMC jakos daje rade

Co do pente strasznie pusta stymulacja nie wnosząca nic i przechujowy zjazd :C a i tak chce sie wrzucać więcej i więcej
  • 1893 / 179 / 0
TRD pisze:
State of emergency has been canceled. You may return to your daily routine.
@TRD: Czy mam sie czegos domyslac, czy to tylko moja paranoja? Sorry za offtop.
  • 1817 / 106 / 0
wiem ze nie w temaice,ale gdzie na forum jest wątek o MPA?
  • 1893 / 179 / 0
  • 1628 / 195 / 0
No ale to jest teraz jakiś sensowny speedujący keton?

W porównaniu do pentedronu to reszta się chowa, taki bufedron działa jak kawa, neb jest ok, ale strasznie ogłupia, alfa-PVP jest super, ale mnie fizycznie nie przyśpiesza, etkat to sucha stymulacja, a a-ppp nie próbowałem.

Najlepszy chyba pentedron z tego wszystkiego co?
  • 1893 / 179 / 0
No, chcialem wyprobowac te 2-fmc ale jedyny vendor wycofal, a cos mi sie zdawalo ze moglby to byc taki everyday-bk...

Edit: Niby jest jeszcze taki stim jak pentylon, ale primo ze cenowo odstrasza, a po drugie userzy pisza w watku ze jakos tam klepie ale szalu ni ma - a wydajnosc jest marna. Fizycznie najbardziej mnie wypierdolil miks pente z MPA - z tym ze warto znac 11 przykazanie: umiar :D
Ostatnio zmieniony 19 lipca 2013 przez Dersu Uzala, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.