Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1857 / 66 / 80
No właśnie dawka bardzo mała bo 50mg dużego kryształu. Przez pierwszą godzine działanie mi sie nawet podobało ale ~T+1h nagle zaczęło słabnąć i ewoluowało w typowego zjeba wymieszanego z beznadziejną stymulacją w stylu "coś mi sie chce robić, ale nie wiem co bo wszystko jest nudne, nie umiem usiedzieć w miejscu ale jak chodze i coś robie to sie męcze".

Dobrze że wziąłem tylko 50 bo jakbym przyjebał 200 to by mnie huj strzelił.
  • 2428 / 90 / 0
Ja po tym żadnej zwały nimom ^_^ ba mi sie nawet po tym lepiej śpi . Czy komuś znieczula nos ? Bo sporo osób mi o tym wspominało a mi to gówno dosłownie masakruje nos... dopiero teraz z lidokainą porządną jest ok ;E
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1167 / 13 / 0
mi masakruje nos a znieczula gardlo przy splywie. Najlepiej jednak dziala z polaczeniu z kilkoma piwami.
  • 4807 / 266 / 0
Kilka razy podałem sobie tą substancję podjęzykowo i znieczula bardzo, aż ciężko rozmawiać. Pewnie sort pomieszany z lidokainą.
@Bigos
Zauważyłem, że w wysokich dawkach pentedron nieco zamula i nie ma problemu ze spaniem, może też tak masz? :-)
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 2428 / 90 / 0
Ja to wale same duże dawki czyli od jakieś 0,3g startuje i ze spaniem to ogólnie nie mam problemu .

btw - jak kurwa można przeżenić lidokainą duże kryształy pentedronu ? bo tego nie potrafie nawet wyobrazić :E
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2012 przez Modyfikowany Bigos, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4807 / 266 / 0
Mówiłem o pentedronie w postaci drobnicy, nie mam porównania z dużymi kryształami
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 44 / 1 / 0
Miałem to formie dużych kryształów, wyglądało jak meth ice, więc przyszło mi do głowy to zjarać.

W smaku jak palony plastik, niedobrze mi było. Chmury gęste, czuć, ze przyjmujesz mnóstwo dziwnej chemii. Efekty? Palone 70mg delikatne działanie stymulująco-euforyczne trwające kilkanaście minut. Liczyłem na pierdolnięcie młotkiem w łeb, a nie delikatne pogłaskanie.

Amerykański sen się nie spełni... Nie poczujemy się jak ci zdegenerowani, wyniszczeni amerykańscy palacze cracku z getta, których widzimy w filmach.

Jeśli chodzi o mixy, to wymieszałem z bufedronem i eth-catem. To była najbardziej POJEBANA noc w moim życiu. A raczej tydzień...
  • 39 / / 0
Jeżeli ktoś szuka stymulanta dzialajacego jedynie speedujaco na mózg - pentedron (duże kryształy) to strzał w dziesiątke.
Z autopsji moge powiedziec, ze FANTASTYCZNIE sie na nim uczy, wzrost koncentracji, chec poznawania nowych rzeczy, czytania, rozwiazywania zadan... jestem pozytywnie zaskoczony, bez niego pewnie o maturze moglbym tylko pomarzyc :)

50mg u mnie to 1,5h miłej nauki, teraz dorzucilem 60mg zobaczymy za ile zejdzie.

Jesli ktos ma jakies pytania, smialo pisac na PW.
  • 992 / 25 / 0
@up potwierdzam, ja czuje wzrost sprawności do zapamiętywania nawet do 20 paru godzin. Waliłem do 200mg od 14 do 19 i na następny dzień czułem że lepiej mi wszystko wchodzi. Jedyne dobre zastosowanie tego związku.

I. Spoko psycho-stymulacja
II. Rozluźnienie w mięsniach
III. Zwała (szybkie bicie serca i lekka depresja)
IV. Sen
V. Czystsze myślenie
VI.???
VII. Profit
  • 63 / / 0
A na mnie te duże kryształy działają tak:
I.Wyjebanie z butów (max 30min.)
II.Czysta stymulacja , chęć robienia wszystkiego naraz(godzina)
III.Zwała (złe samopoczucie , zbiera sie na wymioty -ok. godzina)
IV.Czuję się luźno,gadatliwość
no i powoli zanika jakiekolwiek działanie ...

Dziwna substancja , ale zostały jeszcze 2,5g z 3g
i szkoda odstawić do szafki ;P

Pytanie do weteranów czy jedzone nie będzie wywoływać wymiotów ? Bo jak przywale w nosek to nie ma chuja ze nie bede haftać
Uwaga! Użytkownik Explorationn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".