Pomocna przy odstawianiu używek (alko, trawa), głód jakby mniejszy.
Na bezsenność taka o. Zasypiam szybciej, ale i tak budzę się co jakiś czas (1-3 godziny). Sny częstsze i wyraźniejsze, nieszczególnie pojebane.
The body or a conscious mind'
Powyższy opis dotyczy dawek opiewających na 5 gramów suszu. Wczoraj po całodniowym piciu mate, widocznie nastymulowany wypiłem napar z 15 gramów (smak przy tej ilości nie jest już przyjemny jak przy małych dawkach, jest cierpki i gryzie w gardło) i po około 30 minutach zniosło całkowicie stymulację i uspokoiło mnie na tyle, że niedługo potem spokojnie usnąłem. Warto dodać, że bez wspomagania się melatoniną którą łykam prawie codziennie.
Ciekawostka: po 15 gramach miałem delikatne OEV - nic spektakularnego, dlatego branie tego w celach halucynogennych jest głupim pomysłem. Wizualizacje polegały na pojawianiu się i znikaniu delikatnych półcieni na suficie, które niezbyt harmonijnie zmieniały kształty w rytm muzyki. Nie przypominało to w niczym pięknych OEV po psylocybinie czy LSD, dlatego podaję to tylko jako ciekawostkę.
Czy ktoś nadal tu popija passiflorę?
NAUCZYŁEŚ SIĘ 1000 SPOSOBÓW JAK TEGO NIE ROBIĆ
A @pauleta1987 zależnie od dawek jeśli jest optymalna to nie powinno kolidować z antydepresantami, chociaż nie znam tego antydepresantu, to jest IMAO i bezpiecznie nie można stosować dawek oszałamiających i metoda prób i błędów też nie jest w 100% pewna. Zależy od tego czy oczekujesz fazy czy właściwości leczniczych, przy dawkowaniu fazowym pewnie jest niebezpieczne, ale to sprawa indywidualna czy i jak wystąpią uboki w głowie, pokątnie Passiflora to psychodelik zaokrąglając.
NAUCZYŁEŚ SIĘ 1000 SPOSOBÓW JAK TEGO NIE ROBIĆ
21 września 2022pauleta1987 pisze: Czy mozna laczyc Passiflora z dulokstetyna?
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków
Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.
14-osobowa rodzina zatruła się marihuaną. Lekarz, który to odkrył, zdradza kulisy
- Objawy, które zgłaszali pacjenci, nie pasowały przede wszystkim czasowo do objawów zatrucia grzybami. To skłoniło mnie do rozszerzenia diagnostyki o narkotyki i dopalacze. Pomyślałem, że może ktoś zrobił rodzinie głupi kawał i dodał im czegoś do spożywanych pokarmów – relacjonuje w rozmowie z Onetem lekarz z SOR-u w Ostrowi Mazowieckiej, który odkrył, że 14-osobowa rodzina spod Zambrowa zatruła się marihuaną w Wigilię.
Mediolan: od początku roku koniec z paleniem tytoniu w przestrzeniach publicznych
Władze Mediolanu poinformowały, że od 1 stycznia 2025 roku wejdzie w życie zakaz palenia tytoniu w otwartych przestrzeniach publicznych, także na ulicy. Wyjątkiem będą odizolowane miejsca, w których będzie możliwe zachowanie odległości 10 metrów od innych osób. Zakaz nie dotyczy papierosów elektronicznych.