Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 87 / 5 / 0
Nikt w Polsce nie bierze 60mg paroksetyny...Schodziliście z paroksetyny po dłuższym okresie brania?Po roku od odstawieniu czuje jeszcze malutkie skutki a drugi po niebraniu żadnego miligrama to myślałem że się przekręce...Nie polecam nikomu tego leku chyba że do końca życia branie,w ogóle to jest tak depresja to jest zmieniony stan świadomości człowieka z reguły przyczyną jest lęk,najlepiej jest pokonać lęk na psychoterapii a potem odbuować normalny stan świadomości...Tyle że psychoterapeuci lubią dużo pieniążków wyciągać od ludzi i dlatego długo trwają ich pomoce...Ale jest rada psychoterapia Richarda którą wrzuciłem...
pzodrawiam
Ostatnio zmieniony 12 maja 2009 przez jogurt, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Hicior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / / 0
biore to 12 dzień i dalej sennie po 20 mg dziennie rano.mial tak ktos by po takich spiochach nabrac energii.moje zrenice sa normalne,czy to znaczy ze nie reaguje odpowiednio?zwiekszyc dawke?

[Jeszcze raz, niepotrzebnie zaczynasz wątek, wyluzuj ziąą - jogurt]
Ostatnio zmieniony 12 maja 2009 przez jogurt, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik wellbutrinek84 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3250 / 355 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
A nie bierzerz bupropionu do tego? Jak ci senność przeszkadza powinienes kombinowac zamiane na fluoksetyne. Ale poczekaj do 30 dnia chociaz z decyzją, to ssri, nie zwiekszaj dawki, po prostu czekaj, albo wez cos na niespanie (kawa, bupropion, cokolwiek) i przeczekaj tak ten okres.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 19 / / 0
nie biore buprio razem z paro bo niepokoi mnie ten wzrost enzymow watrobpwych po buprop a paro tez jest intensywnie mwtabolizowana przez watrobe to wiec nie chce jej obciazac.jak sama paro nic nie da wtedy dorzuce do ognia bupro.
Uwaga! Użytkownik wellbutrinek84 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1285 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
Biore od jakiegoś czasu 40mg paroksetyny niestety w ogóle mi nie pomaga, tylko mocno osłabia libido i psuje lute po wszystkich dragach. Będę powoli w ciągu kilku dni odstawiał to gówno. Niestety SSRI oraz SNRI nie są lekami dla mnie.
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 341 / 1 / 0
wellbutrinek84 poczekaj jeszcze, SSRI zazwyczaj nie dzialaja od razu. Mowisz, ze masz normalne zrenice, wiec prawdopodobnie lek nie zaczal jeszcze w pelni dzialac. Nie zwiekszaj dawki na wlasna reke, bo mozesz sobie zaszkodzic. Jesli objawy nie ustapia do 30 dnia brania paroksetyny to idz do lekarza i powiedz mu co sie dzieje. Powinien wtedy zmienic ci lek na inny, zwiekszyc dawke albo dorzucic cos co zmniejszy sennosc. Ja musiałam zrezygnowac z brania paroksetyny ze wzgledu na zbyt duza ilosc skutkow ubocznych :-/
Uwaga! Użytkownik queen elizabeth nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 3 / 0
ksionc pisze:
Biore od jakiegoś czasu 40mg paroksetyny niestety w ogóle mi nie pomaga, tylko mocno osłabia libido i psuje lute po wszystkich dragach. Będę powoli w ciągu kilku dni odstawiał to gówno. Niestety SSRI oraz SNRI nie są lekami dla mnie.
ksionc jaki czas to bierzesz? ja jem rowniez 40mg.po 2 miechach objawy uboczne mijaja.Kłopoty z libido minely-Moge nawet ruchac z 4 razy dziennie :cheesy: choc przyznam Ci racje psuje niektore dragi ........ i to wiekszosc :-O tez powoli to juz odstawiam bo jestem zbyt pewny siebie przez to paro.czasem az sam nie wierze co ja gadam.
Uwaga! Użytkownik bezczelnyny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 684 / 9 / 0
No pewnosc siebie po paro jest bardzo zajebista sprawa. Ciekawy tylko jestem, czy az taki efekt mozna osiagnac sama praca nad soba, bez leku. Bo jak nie to troche chujowo.

Nie no naprawde jestem ciekawy czy taki stan mozna naturalnie osiagnac. Bo niby dlaczego czlowiek nie mialby byc tak pewny siebie jak po paro? Jakie sa tego przeciwskazania... teoretycznie latwiej sobie krzywde zrobic, ale czy ja wiem...
Ostatnio zmieniony 28 maja 2009 przez anonimowy_uzytkownik, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik anonimowy_uzytkownik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 3 / 0
anonimowy_uzytkownik pisze:
No pewnosc siebie po paro jest bardzo zajebista sprawa. Ciekawy tylko jestem, czy az taki efekt mozna osiagnac sama praca nad soba, bez leku. Bo jak nie to troche chujowo.

Nie no naprawde jestem ciekawy czy taki stan mozna naturalnie osiagnac. Bo niby dlaczego czlowiek nie mialby byc tak pewny siebie jak po paro? Jakie sa tego przeciwskazania... teoretycznie latwiej sobie krzywde zrobic, ale czy ja wiem...

w moim przypadku nie wypracował bym tak dużej pewności siebie.Zawsze byłem spokojnym człowiekiem,byle by na uboczu,a odkąd biore paro zacząłem wdawac sie w mordercze bójki.Dziwne gadki do dziewczyn i mega poczucie humoru nie sadziłem że mozna cos takiego wogole osiagnąc.Zmieniłem sie o 360 stopni.To juz nie ja.Na trzezwo nie wiem jak inni ale ja bym tego nie osiagnał.
Uwaga! Użytkownik bezczelnyny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3250 / 355 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Ja mam to samo, ostatnio troche zmalało przez 5 dniową prerwę ale nadganiam. Zajebista sprawa jak dla mnie.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.