Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 113 / 50 / 10
Nie o tym mówię o tym Anthony. Jak jestem white power przez kilka dni i później daje o sobie znać niewyspanie to te zwidy są czymś normalnym, wynikiem zmęczenia mózgu, organizmu, przepełnienia organizmu metabolitami. Ja mówię o sytuacji kiedy jestem trzeźwy, tydzień, dwa i nie ma żadnego realnego zagrożenia tylko wytwór mojej wyobraźni. %-D Przecież zakapturzony koleś w płaszczu nie istnieje, a nawet jeśli to dostał by ostre wpierdol gdybym użył pałki stojącej przy łóżku.

Mi chodzi o ten dyskomfort psychiczny przez te paranoje. :nuts:
Czy ciemno, czy jasno- w dupie zawsze ciasno :gun:
  • 469 / 29 / 0
Nie wiem czym to może być spowodowane ale serotoninowe stymulanty (głównie 5mapb, 6apb i MDMA) mi zrobiły w głowie największy rozpierdol.
  • 4 / 1 / 0
Ja mam podobną sprawę. Tylko u mnie to bardziej PTSD po dragach. Popłynąłem kiedyś w rejs 2'5g benzydaminy i +/- 250 ml spirytusu. Obudziłem się na sorze , urwany film, wracam do domu. Git. Potem poleciałem w rejs znowu i tym razem miesiąc na hydroksyzynie. Zakończone 4x25mg perazyny. Jedna źrenica zrobiła mi się większa i mam tak do dziś. Potem próbowałem jeszcze zolfotu żeby ogarnąć depresję jakiś 3/4 dni po odstawieniu seronilu. Lekkie dragawki po 2 dniach ale było dobrze. I tu jest problem. Chciałem spróbować benzo i musiałem się zrzygać 10 minut po polknięciu 1/3 tabsa (25mg) alprazolamu bo myślałem że umrę. W sensie panika totalna. Kurwa wczoraj nie mogłem normalnie się napić z ziomkami alko bo po 50ml około zacząłem panikować że coś jest w chuj nie tak mimo że fizycznie nic mi nie było. Jedynie przy każdej substancji serce mi przyspiesza. Ale że stresu. Jak żyć? Co mam zrobić żeby znowu móc coś brać nie miejac pierdolonego ptsd. Boje się że kieliszek alko mnie zabije. To tak irracjonalne że ja nie mogę. Co zrobić ?
Uwaga! Użytkownik LaSpun nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mikrodawki LSD raczej nie leczą ADHD [BADANIE]

Mikrodawki LSD nie okazały się skuteczniejsze od placebo w leczeniu ADHD – informuje pismo „JAMA Psychiatry”.

Nocna prohibicja coraz bliżej. Decyzja w rękach radnych

W porządku czwartkowej sesji Rady Miasta Gdańska znalazł się projekt uchwały wprowadzającej nocną prohibicję w całym mieście. Zakaz sprzedaży alkoholu miałby obowiązywać w godzinach 22-6 w sklepach i na stacjach benzynowych, jednak nie obejmuje on lokali gastronomicznych, takich jak restauracje, puby czy bary.

Alkohol w Sejmie to patologia, nad którą niektórzy z nas przeszli do porządku dziennego

Nasze oburzenie od lat wzbudza fakt przychodzenia posłów na salę sejmową pod wpływem alkoholu (a także innych środków odurzających). Tego typu ze wszech miar patologiczna sytuacja jest o tyle dziwna, że w oczywisty sposób koliduje nie tylko z ustawą o wychowaniu w trzeźwości, ale także z podstawowymi zasadami przyzwoitości, które jednak często nie dotyczą niektórych posłów, którzy lubią sobie zajrzeć do kieliszka podczas swojej pracy.