Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Czy moja "historia" dała wam dużo do myslenia?
Tak
53
18%
Nie
52
18%
Wyjebane mam
185
64%

Liczba głosów: 290

ODPOWIEDZ
  • 522 / 4 / 0
xxxzzzxxx pisze:
PrezesSkt pisze:
Dam se chuja obciąć, że gdyby maria była legalna to heroiny byś nie wziął .
Jasne.. a gdyby alkohol był legalny to by marii nie wziął ]

Tie o to chodzi, tylko widzisz przez takie wypowiedzi cierpią niewinni.
Oddam GRZYBY w dobre ręce!!!!! (W następnym sezonie)
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
  • 77 / 4 / 0
13 lat - pierwsza najebka
14 lat - pierwszy buch
okres 14-15 to bylo palenie mj w sumie to ciagle.
14 lat - 1 kreska
14 lat - 1 pigula
15 lat - pierwszy ciag, i w sumie walenie fety bez wiekszych odstepow ale wszystko w normalnych ilosciach (paczka kiedys starczala mi na 2dni).
16 lat - rozne benzo, tramadol, morfina, gałki muszkatalowe i inne wynalazki.
16-18lat - ostre ciagi na amf.
19 lat - pierwszy raz probowalam rzucic ;) i 1 raz mi sie nie udalo...

Teraz probuje 2raz ;)
Wlasciwie bez wiekszego szalu u mnie...
Z wiekiem dotykamy smakow, ktorych nie zabijesz mlekiem...
  • 191 / 1 / 0
To ja Wam może opiszę genezę mojej decyzji o spróbowaniu narkotyków. Miałem wtedy gdzieś w granicach 10'ciu a 13'stu lat (całość przebiegała stopniowo), byłem wtedy wręcz bombardowany antypropagandą narkotykową. W szkole próbowali wbić mi do głowy standardowy scenariusz: "spróbujesz, uzależnisz się, skończysz na dworcu (blabla..)". Nie brakowało też przekazów o tym że jak raz spróbuje to złe narkotyki na dziendobry mnie zmutują, wątroba i mózg wysiądzie, albo że w ogóle umre za pierwszym razem. A mi w tej małej pustej wtedy główce się coś kurwa nie zgadzało, wszak po co w takim układzie ludzie biorą te gówna? Bo są uzależnieni przez złych dilerów i o to tyle krzyku?
Podjęcie decyzji przebiegało dośc powoli. Finalnie stwierdziłem że spróbuje wszystkiego co mi wpadnie w ręce :-D. Jak postanowiłem tak też zrobiłem. Zaczynałem jak chyba każdy- od alkoholu. W wieku lat dziesięciu wjebałem się w szlugi. Nie w spidy, opiaty, nic z tych rzeczy- tylko jebane szlugi- ironia.
W wieku lat 13'stu zaznajomiłem się z marihuaną, niedługo potem inne psychodeliki. Nieco poźniej (~15 lat) zaczeły się opiaty i spidy. Póżniej różnie- to już nieistotne.
~
Uwaga! Użytkownik Faithless nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 63 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: skeeza »
no i jak sadzicie te dragi wplynely na wasze dotychczasowe zycie
Uwaga! Użytkownik skeeza nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gravs »
zaczęło się w ostatniej klasie podstawówki w wieku 13-14 lat. w kolejności próbowania:

alkohol
mj
bieluń
denaturat (niby alkohol ale jednak)
amfa
hash
amanita muscaria
poppers
mdma
avio
dxm
benzydamina
salvia divinorum

do dziś (24 lata) został alkohol, dxm i salvia.

w planach lsd, grzybki, meskalina, dmt, może opiaty. ogólnie stymulanty i depresanty mnie nie interesują.
Who are these people, these faces?
Where do they come from?
  • 1213 / 18 / 0
gravs pisze:
w planach lsd, grzybki, meskalina, dmt, może opiaty. ogólnie stymulanty i depresanty mnie nie interesują.
Opiaty są depresantami.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 3 / 0
gravs pisze:

do dziś (24 lata) został alkohol, dxm i salvia.

też się wymądrze :listen:
alkohol raczej tez jest depresantem. :-)
Ostatnio zmieniony 29 maja 2009 przez bezczelnyny, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik bezczelnyny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 423 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Frame »
a dxm 'dzien po' anty/depresantem.

swoja droga podziwiam ludzi ktorym nei pekaja granice 'nie interesuje mnie to'
Uwaga! Użytkownik Frame nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 617 / 5 / 1
Mnie na przykład opiaty nie ciągną w ogóle. Brałem około 4 razy kodeine, ale słabo na mnie działa, szkoda mi wydawać na 3-4 antidole żeby poczuć trochę ciepełka, wolę się zjarać z jakimś kumplem przy piwku i miło spędzić czas. Ale fakt faktem - jeśli nie opiaty, to inne dragi mnie wyniszczają powoli.
:kawa: & :skret: o n l y
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gravs »
xxxzzzxxx pisze:
gravs pisze:
Opiaty są depresantami.
wiem, dlatego napisałem po przecinku z dopiskiem "może" :) myślałem, że to będzie wyglądało tak, jakby te opiaty stały sobie tak z boku a nie próbowały wbić się w towarzystwo tych wymienionych wcześniej. if u know what i mean.
Who are these people, these faces?
Where do they come from?
ODPOWIEDZ
Newsy
Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.