Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1033 / 7 / 0
Kiedyś po pijaku wyjebałem 13 kaw i 2 redbulle. Dobrze, że mam mocny organizm i tolerkę dużą. Podobno byłem blady jak sciana i dziwnie dyszałem. %-D
  • 86 / 3 / 0
Jak byłem młody i głupi i zapierdoliłem nieokreśloną ilość kofeiny po kablach. Nie polecam nikomu %-D A teraz sam jestem dziadkiem... i zawijam w sreberka.
  • 1931 / 316 / 0
ostatnio nie jadłem za dobrze, ale po okresie suchoty natrafiłem na źródło jedzenia i się nim naćpałem, domowy obiad, wirowało mi przed oczami, poczułem jakby najedzenie i euforię i brak zmęczenia, zajebioza
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / / 0
słuchajcie a jaki jest domowy sposób na zbicie tej chujowej fazy po kawie ?? czasem się w firmie zapomne i wypije z 3 kawy w ciągu dnia i po tej czaciej kawie tak z godzinę przed pójsciem do chaty zacznam sie jakoś dziwnie dusić , jest mi nie dobrze ,odbija mi się, i mam lekki ucisk/kłucie w klatce piersiowej i teraz pytanie jak szybko wyjść z tego bądż wyciszyć to w jakiś łatwy sposób nie inwazyjny w jakąś cięzką chemię ??
Kocham Deszcz bo tylko on na mnie leci..
  • 1169 / 16 / 0
Jak masz dostęp to benzo, ja ze swojej strony polecam stare prawidło,
"KAŻDE GÓWNO TRZEBA PRZEJARAĆ" czyli 5g palenia i jedziemy dopóki nie zaczynamy odpływać i lulu ;p
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2518 / 27 / 0
Kiedyś jadłem i paliłem wszelkie ziółka, które można znaleźć na łące, a według niektórych źródeł mają działanie psychoaktywne.

Poczynając od Bylicy piołun, poprzez Serdecznika pospolitego, Glistnika (jaskółcze ziele). Kocimiętkę oraz Salaty kompasową i jadowitą (ta druga, chociaż trudniej ją znaleźć o dziwo miała lekkie działanie sedatywne) itp. Kilka lat temu nawet wyprawiłem się nad staw gdzie rzekomo rosły tataraki, ale kłącza niestety nie zdołałem wykopać. Plusem tych eksperymentów jest to, że aktywnie spędziłem czas, chodząc po łąkach i wyszukując odpowiednich roślin. Do teraz przechodząc przez łąkę bezbłędnie rozpoznaje wybrane gatunki.

Więc pamiętajcie letnie wyprawy na łąki w celu pozyskania świeżego materiału roślinnego. Nawet jeśli się tym nie odurzymy, to przynajmniej zdobywamy wiedzę o otaczającej nas florze :finger:
  • 38 / / 0
nie no BuddahLova ja nie jaram niczego nawet fajek więc palenie zielska odpada w przedbiegach. A te benzo to co to takiego ?? chodzi mi o dokładne przykłady , skutki i działanie ale tak aby po zarzyciu tej substancji można jeszcze było egzystować i jezdzić samochodem, być komunikatywnym i jarzącym czacze..
Kocham Deszcz bo tylko on na mnie leci..
  • 3309 / 21 / 0
@up Benzodiazepiny - http://talk.hyperreal.info/benzodiazepi ... urany.html - tam masz sporo info.
  • 1169 / 16 / 0
To benzo sie nie nadaje, sam jezdze fura i wiem o co ci chodzi (benzosy jem tylko wieczorem, przed snem). Po benzo mozesz stwarzac duze zagrozenie i byc ostro nieogarnietym.
W takim razie nadal pozostaje ziółko, bo po nim furą spokojnie możesz śmigać ;p
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1033 / 7 / 0
Tylko nie pal jakiejś mocnej indici, bo cie przemiele i wypluje.
Po sativie, tudzież hybrydzie, w której geny sativy przeważają faktycznie moźna jezdzić autem. A jaki fun! %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".