Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 42 / / 0
Witam ,nigdzie nie znalazłem artykułu o łysiczce i treningach na siłowni nie chodzi mi ćwiczyć pod ich wpływem ale do rzeczy ,wiec moje pytanie brzmi :Czy są jakieś spadki na masie lub na sile po zjedzeniu łysiczki lub dosyć częstym stosowaniu jej bo alkohol to wiem ścina białko itd.... a grzyby ???dokładnie chodzi mi tylko o łysiczkę lancetowatą czekam na odpowiedz .POZDRAWIAM SMAKOSZY
  • 198 / 5 / 0
ja pierdole, domyśl się..................oczywiscie że szkodzi.
  • 883 / 10 / 0
A może sprawdź sam? Zrób coś dla nauki, bo oczywiście przeszukałeś net czy nie ma czegoś o tym...?
... albo ...
spierdalaj do szkoły
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 124 / 14 / 0
Po tryptaminach nie chce się jeść, a grzybki zawierają tryptaminy. Więc jak żresz łysiczki b.często to nie zdołasz utrzymać diety na masę. Mogą z tego wynikać spadki.
lol
  • 3955 / 147 / 0
wyrosnie Ci lysiczka pod pacha
  • 7 / 1 / 0
te z pod pachy, klepia najlepiej ! %-D
  • 2775 / 39 / 0
Jeżeli chodzi o tryptaminy, to nie mają one wpływu na treningi (przynajmniej u mnie). Nie wiem jak cała reszta związków znajdujących się w grzybach
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 42 / / 0
o diete się nie martwcie ... ale thx za dopowiedż xD
  • 3129 / 26 / 0
Być może na którymś z tripów doznasz oświecenia, że nie siła i masa są najważniejsze, po czym doświadczysz spadków tychże poprzez zaniechanie diety i ćwiczeń na rzecz kontemplacji :finger:
High, how are you?
  • 2775 / 39 / 0
Czy rozwój fizyczny i duchowy nie powinnny iść ze sobą w parze? ;-)
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.