Relacje z uprawy proszę zamieszczać tylko w tym dziale
Zablokowany
  • 35 / / 0
Mam przyjemność pochwalić się swoim pierwszym outdoorowym automatem, którego dostałem jako auto mix z zestawu OtwartejPestki. Sam out przeprowadzany był 3 lata temu, od tego czasu nabrałem większego doświadczenia ;) do nawożenia używałem biohumusa i plantona, azofoska w ziemię, a z całości miałem ok 28g. Zapraszam do komentowania :)

[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
  • 20 / 1 / 0
Ile czasu minęło od wsadzenia w ziemię do zapalenia?
Frederick.
  • 35 / / 0
Nie pamiętam dokładnie, ale sam cykl trwał ok. 65-70 dni + tydzień - półtora suszenia
  • 88 / 1 / 0
ile litrów ta donica? troszkę duża chyba jak na automata
  • 35 / / 0
Chyba 10 albo 15, nie pamiętam już dokładnie. Ale ogólnie to było trochę na wariackich papierach, innej w tamtym momencie nie miałem, a trzeba było już przesadzać :) trochę zjebałem przed przesadzeniem, bo na początku cyklu kiedy był w mniejszej donicy naświetliłem korzeń i roślinka przez tydzień stała w miejscu. Później jednak dostała pełną opiekę i odwdzięczyła się ogromną mocą :D to był mój pierwszy, sporo się dzięki temu nauczyłem :)
  • 44 / / 0
Ciekawe, to, że stanęła po przesadzeniu na kilka dni to standard. Możesz się pochwalić ile ci wyszło suchego z tego AFa? BO 12-15l donica to ciekawy eksperyment, sam zazwyczaj daję na AFy połowę tej objętości.
  • 6 / 1 / 0
Donica może trochę przy duża, ale roślinka całkiem, całkiem. Będzie z niej sporo pożytku :)
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".