Nieaktualne wątki z poprzednich lat.
ODPOWIEDZ
  • 1794 / 123 / 0
Oo, to ciekawe, dzięki za info :). Tylko kwestia tego, że to właśnie nie był bonus, tylko kupiłem oryginalnie zapakowane nasionka tego gatunku z dość znanej, polskiej strony (tutaj chyba nie mogę podać adresu, co?). No nic, racja, doświadczenie najważniejsze :).
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 36 / / 0
zgadzam sie z dj fazi w tym roku pogoda z powodowała że rośliny głupiały. moje af zatrzymały sie na vegu na półtora miesiąca przez pogodę i po rosły po 10cm i zaczęły kwitnąć potem znowu zatrzymały się na flo i dały po mizerne plony... out 2013 w porówniau do `11 i 12 to TOTALNA KLAPA nawet sezonówy ogłupiały a na koncu weszła pleśń... %-D
Uwaga! Użytkownik deprim nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3215 / 416 / 0
Wszystko chuj
Nie zdążyły :-/
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Dupa.. Trzem krzakom odebrały życie ślimaki, zostały dwa. Jeden męski to przerobiłem go na makumbe i powiem, że wyjebało mnie z butów - pozytyw. Żeński krzaczor nie zdążył dojść i zutylizowałem go w kilka dni :#:
  • 36 / / 0
na przyszłość na ślimaki polecam ślimakol w 100% zdaje egzamin tylko nie sypać go bezpośrednio pod roślinę a wkoło bo podobno zakwasza glebę.
Uwaga! Użytkownik deprim nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Wiem, wiem tzn. wtedy jeszcze nie wiedziałem %-D W okół krzaczków miałem porozstawiane poucinane butelki z piwskiem, ale lał deszcz i wypłukało piwsko i się jebane ślimole dobrały do plantów.
ODPOWIEDZ
Newsy
Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.