piszcie jakie odmiany sadzicie w przyszlym roku :d
WW x KAZEK
E2 x LR F1
KC 33
moze(mam nadzieje ze da rade z funduszami)
ak-48
lr#2
-Easy Bud
-WWxSkunkSpecial
-Master Kush
-WW feminised - trzeba sprobowac czy dojdzie, jak bedzie takie samo lato i jesien jak teraz, to da rade
-jakies nieznane jeszcze mam, ale podobno kosa!
Planuje jeszcze:
-Super Skunk
-California Orange Bud
-ak48
-Purple Power Plant
-easy sativa - femi
-maroc - femi
-lowryder
-mazar
Co o tym sadzicie ?? :)
WW feminised - trzeba sprobowac czy dojdzie, jak bedzie takie samo lato i jesien jak teraz, to da rade
tak czy inaczej zbierzesz niedojrzaly plon ale mocny dosyc - no i bedzie mialo dziwny zapach malo podobny do tego co sie kupuje od dila...
Taki w sam raz na palenie dla siebie :) - no w sumie to jest siekiera nawet troszke ;P
WWxSkunkSpecial
Masz moze tego troche wiecej ;P ??
Mozemy wymianke strzelić - ja dam Ci White Widow x Santa Maria...
-Super Skunk
California Orange Bud
-easy sativa - femi
Pozatym ma problemy z pleśnią...
ja bym klupił co innego... - moze coś z Mandala Seeds (to sa ci z hiszpanii chyba) ?
Pozdro
LeonardoDaVinci pisze:
tak ludzie jakos nie krzyczą że jest mistrzostwo. po zdjeciach tak widac ze wyglada troche siejkowato...-easy sativa - femi
Poza tym ma problemy z pleśnią...
LeonardoDaVinci pisze:ja bym klupił co innego... - moze coś z Mandala Seeds (to sa ci z hiszpanii chyba) ?
cal Orange bud, podobno dochodzi !! i ma duze szanse, chce zaryzykowac, najwyzej bede mial nieco niedojrzale!! zawsze cos, a byc moze cos mi sie uda.
A tak mysle sobie zeby umiescic WW w miejscu bardzo naslonecznionym, a na flovering czyms ja zacienie, byc moze da mi to z tydzien wczesniej dojsc... nie wiem sam... chetnie poeksperymentuje :)
Shaman (thx Rastuch)
Northen Light (ale Indoor ;)
Jeśli ktoś posiada pechy Passion'a prosze PW.
Oby słonko i w tym roku dopisało =)
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.