Dział poświęcony dyskusji na temat testów służących wykazaniu, że osoba spożywała narkotyki, oraz służących zidentyfikowaniu substancji w materiale.
ODPOWIEDZ
  • 99 / 8 / 0
Siema pale teraz poda z thc. Czy to wychodzi na testach? Ktore moge miec ewentualnie za pare dni. Do tego chce wziac benzo mala dawke. Czy to wyjdzie na tescie ? Na mocz lub sline?
  • 205 / 64 / 0
No na logikę. Jeśli pod zawiera THC, to raczej test na tę substancję wyjdzie pozytywny. Z benzo również szansa na dodatni. Ale "parę dni" to delikatnie mówiąc mało precyzyjne określenie.
  • 4 / 1 / 0
Miał ktoś testy robione z moczu sliny na kokainę? Chce sobie poleciec w melanż dzisiaj. Jeśli brałbym mało to do ilu dni test to wykryje lub jeśli po melanżu piłbym dużo wody, dużo witaminy C i poszedł na saune to do poniedziałku by wszystko zniknęło?
  • 57 / 4 / 0
Jeśli będziesz bardzo dużo pił, pocił+vit c to dużo zależy od organizmu ale najmniej 2-3dni będzie na pewno.

Znam ludzi którzy biorąc w poniedziałek rano, a potem dużo pijąc i chodząc do WC (żurawina pomaga) to na środę wieczorem mają już mocz czysty, ale ja na przykład potrzebuje 3 całe dni.

Nie ma pewności, zawsze można sobie samemu wcześniej test wykonać i sprawdzić
  • 1253 / 317 / 12
czy dałoby radę przechytrzyć test na mocz gdyby przypadkiem się na niego zesrać?
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1 / / 0
Potwierdzam witamina C powinna pomóc + dużo wody = mniejsze stężenie w moczu
  • 1 / / 0
Generalnie nie będę się tu rozwijać za bardzo, z resztą mam wątpliwości że pomożecie ale jutro mam narkotesty i muszę wypłukać z siebie w jeden dzień proszka bądź sfałszować wynik (sikam przy matce na kucaka), wierzę w cuda więc liczę że mi pomożecie. Sytuacja w pyte pilna. Z góry dzięki mordki

przeniesiono - nv13
  • 5 / / 0
Nie wiem czy dobry temat ale zamierzam w niedalekiej przyszłości odbyć podróż na tzw grzybach halucynach dlatego chciałabym konkretnie się dowiedzieć jak długo muscymol utrzymuje się w moczu bądź ślinie żeby uniknąć niespodziewanej hecy z pracodawcą? :pacman: :grzybki:
Uwaga! Użytkownik krostyprzekaz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / 1 / 0
Nie słyszałem o testach na muscymol, ale upewnij się jakie to są grzyby i czy na pewno to ta substancja aktywna ;)
  • 1 / / 0
siema, jakie sposoby polecacie aby oszukac test na sline? probowalam napluc do pudeleczka jak bylam czysta i pozniej wykorzystac ta sline ale wyniki wyszly falszywie pozytywne na thc i koks. czy sposob z ssaniem tabletki z witamina c dziala?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.