Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
Czy przed pierwszym razem z benzydaminą czytałeś, słuchałeś o niej, i jak to się przełożyło na trip.
Czytałem o efektach i trip był taki jak w opisach.
109
36%
Czytałem o efektach, ale trip był inny niż w opisach.
126
41%
Nie czytałem o efektach, ale trip był taki jak w opisach [węże, myszy...]
32
10%
Nie czytałem o efektach i trip był inny niż w opisach [brak wężów, myszy...]
39
13%

Liczba głosów: 306

ODPOWIEDZ
  • 22 / 1 / 0
Jako, że jeszcze mi zycie i nadpsuta psycha miła to poczytalam trip raporty i porobilam notatki co moze mnie czekac, czego mam sie nie bac jak wystąpi i wmówilam sobie przed przyjęciem benzy, zeby nie zaczac panikowac gdyby cos sie zlego stalo. Przez pierwsze półtorej godziny czulam sie jak pijana. Zdania strasznie byly bez skladu i mowienie czy ich pisanie bylo dosyc komiczne %-D . Oczywiście mialam zaburzone poczucie czasu, okropny szum w uszach, więcej cev-ów i mniej oev-ów. Mialam błyski przed oczami, kreski mi chodzily przed oczami poziomo i pionowo, paski na rolecie zmienialy sie w gąsienice lub falowaly i nachodziły na siebie, twarz przytulanki z hello kitty byla jak u demona, ale pomimo tego spojrzalam na nia pare razy. Jak machalam telefonem zostawial smugi, a klawisze na laptopie zmienialy swoje polozenie i pochylenie

Na nastepny dzien powidoki, brak sil i sennosc. Dwa dni pozniej totalne zacmienie umyslu, sennosc (myslalam, ze oszaleje w tej szkole)

Ogólnie tak, jak nastawilam sie w miare pozytywnie to bylo nawet okej tylko nie moglam zasnac pomimo zmeczenia
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
ODPOWIEDZ
Newsy
Dzieci żyjące z palaczami marihuany, mają pozytywne wyniki testów na obecność narkotyku

Według nowego badania, palenie marihuany w domu jest związane z wyższym ryzykiem wykrycia biomarkerów marihuany w moczu dzieci mieszkających w tym samym gospodarstwie domowym. Choć autorzy podkreślają, że wyników nie należy traktować bez zastrzeżeń, to badanie wskazuje na potencjalne zagrożenia zdrowotne, które warto dokładniej zbadać.

Będzie minimalna cena za gram alkoholu? Czarny scenariusz dla browarów

Ministerstwo Zdrowia analizuje możliwość wprowadzenia minimalnej ceny za gram alkoholu, co skutkowałoby głównie wzrostem cen piwa. To spełnienie marzeń przemysłu spirytusowego - mówią piwowarzy - informuje wtorkowy "Puls Biznesu".

Stany Zjednoczone dopuszczają do sprzedaży saszetki nikotynowe ZYN

FDA: „To mniejsze ryzyko dla zdrowia niż palenie papierosów”