Biorę zestaw Pramolan i Solian Rano
Wieczór Mirtazepina 30, Pragebalina 75 Bromocorn 2,5
Wszytko było ok aż do 12 kwietnia potem zaczęły się ostre jazdy napady gorąca z pieczeniem w mostku do tego kołatanie serca miganie rwanie uczucie ciepła w okolicy serca
Oczywiście pojechałem na sor dwa razy zrobili Wszytkie możliwe badania i Wszytkie wyszły dobre jedynie potas był na równo, zrobiłem też inne badania typu tsh itp też wszytko dobrze(to nie zawał, EKG też nic nie wyszło )
Wieczorem biorę leki o 21 fajnie mnie usypia a rano budzi mnie silny niepokój już o 5 rano i w dzień takie ostre jazdy
Na farcie jutro mam magika o 14:15 zobaczymy co wymyśli
08 listopada 2025grzybiarzbozy pisze: Siemanko , biore 2 mg klona dziennie od 10 lat w stałej jednej dawce, babeczka mi wypisala pramolan i łykam tego 3-4 tbsy dziennie, już będzie trzeci tydzień jak to łączę z klonem i taka wyjebka po tym..aCZKoLwIeK mam takie odruchy, bo rano tego nie biore , jak jeb.. to po puludniu i pozniej mam odruchy po tym pramolanie , juz dwa razy lokciem i reka przyjebalem o kant elekryki. ^.^ co tak szczerze mysliscie o tej substacji, pytanie jest dosc istotne bo ja nie wiem czy wgl to ppowinienem jesć xD pozdro .
3–4 tabletki dziennie to też zależy jaka dawka w mg, ale imo nie powinieneś sam tego ciągnąć „na czuja”, tylko pogadać z lekarką, która Ci to przepisała. Szczególnie jeśli bierzesz klona stale od dekady — organizm działa już trochę inaczej niż u osoby bez tolerki.
Na pewno bym:
- nie zwiększał sam dawek,
- nie mieszał z alko albo innymi uspokajaczami,
- uważał z autem i czymkolwiek wymagającym refleksu,
- zgłosił lekarce te odruchy i „wyjebkę”, bo może dawka jest za duża albo lek Ci po prostu nie siedzi.
I serio — nagłe odstawianie klona po 10 latach też odpada bez lekarza. Pozdro i uważaj na siebie.
Ale spoko byłem już u psychiatry i po prostu nerwica bo badania z Soru dwa razy wyszły git
Sedacja i calkiem przyjemnie na zasadzie otepienia lekkiego. Spac sie nie chce ale spalem 10h w nocy i wypilem 2 mocne kawy ze swiezo zmielonych ziaren (ekspres) pod rzad
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana zmniejsza stres? To nie musi być prawda
Regularni użytkownicy konopi często deklarują, że marihuana pomaga im w walce ze stresem. Najnowsze ustalenia naukowców pokazują jednak, że subiektywne poczucie ulgi w dużej mierze wynika z efektu placebo. Choć THC faktycznie wpływa na niektóre wskaźniki fizjologiczne, inne pozostają bez zmian, a część – jak tętno – wręcz rośnie. Badanie przeprowadzone przez naukowców z Washington State University oraz Arizona State University objęło 120 osób regularnie sięgających po marihuanę. Eksperyment przeprowadzono metodą podwójnie ślepej próby (ani uczestnicy, ani badacze nie wiedzieli, kto otrzymuje substancję czynną).
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych
14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.
Cały grzyb a czysta psylocybina: co naprawdę pokazał model obliczeniowy
Pytanie krąży po literaturze od dekady: czy psylocybina wyjaśnia całe działanie grzyba, czy tylko jego część? Praca zespołu z University of the Free State, opublikowana 16 marca 2026 roku w Scientific Reports, próbuje odpowiedzieć na nie narzędziami chemii obliczeniowej.