Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 5299 / 104 / 0
No ja nic nie chcę mówić, ale jak pozna smak kodeiny (mam nadzieję, że będzie walić Antidol a nie Thiocodin...) i pozna smak, że bezreceptowa jest, to później może być tylko z górki. No i przecież życie na kodeinie nie musi się skończyć, opiatów i opioidów jest cała gama. No i benzo. Takie miksy bardzo rozleniwiają i ciężko o nich zapomnieć.

Do tej kodeiny, zapomniałbym, antyhistamina na godzinę przed zażyciem, bo się biedna zadrapie. Może niech zacznie jednak od 150 mg, nie wiadomo czy taki miks nie za mocny będzie. Na pierwszy raz lepiej zobaczyć co i jak niż na głęboką wodę się wrzucać, zwłaszcza że diazepam nasila efekty i trampka i kody
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 262 / 1 / 0
Kiedys na fazie amfetaminowej przypaliłem browna z foli i jebnol mnie zajebisty błogostan czy to byl efekt podobny do spedballa czy co? Czy łaczy sie wogle amfe z heroina?
Uwaga! Użytkownik 9nexus6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1041 / 4 / 0
Łączy. Taka uboższa wersja speedballa właśnie.
  • 5299 / 104 / 0
Na ogół depresant po stymulancie klepie zajebiście. Obojętnie czy deprecholem jest benzos, opio czy alko (w umiarkowanych ilościach) po stymulancie, choć trzeba uważać na niektóre miksy (stymulant+tramadol). Benzosy i opiaty, najlepiej podane razem, po stymulancie tonują jego działanie nie blokując wszystkich aspektów, stopień blokowania zależy od dawek, wagi, i innych czynników - można całkowicie zablokować stymulant, co niekiedy jest pożądane. Jakby nie patrzeć, miks dwóch substancji, o ile się ze sobą łączą przyjaźnie, w myśli powiedzenia co dwa dragi to nie jeden - warto napomknąć, że co dwa dragi to nie jeden :)

Przed mikszeniem należy zorientować się, czy miks aby na pewno bezpieczny
  • 2878 / 21 / 0
Na ogół jest mocniej, ale mocniejsza jest sedacja, a nie zawsze euforia. Zależy od specyfiku, oczywiście - nic rewolucyjnego nie piszę, owszem :)
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 2914 / 241 / 0
Stary post, ale myślę że warto odpowiedzieć:
krasnal666 pisze:
z opiatami nie mialam jeszcze do czynienia a nie chce zmarnowac swojej morfiny niewlasciwym uzyciem (60mg, forma:tabletka) - wiec zapytam was drodzy przyjaciele.

pewnie to 60 mg oralnie sprawdziloby sie doskonale, ale nie lepiej miec dwa tripy ( i oszczedzic watrobe przy okazji) - wjezdzajac z ta morfina analnie? %-D
Morfina p.r ma biodostępność 36–71% (dane z wiki), po własnym doświadczeniu z ok 140mg podanych ta drogą skłaniam się ku tej wyżej wartości. Jak ktoś się nie chce kłuć to warto, osobę z niską tolerką 100mg p.r powinno bardzo ładnie zrobić. Może aż za ładnie :cheesy:

Jak się ma mix prometazyny z morfiną/heroiną ? Pytając bardziej szczegółowo: jest sens przerabiać difkę z tablet na zdatną do puknięcia z M/H w jednej pompie ? Czy szkoda zachodu i lepiej prometazynę zjeść a później pukać opio ?
Dawny nick: tur3k
  • 507 / 11 / 0
prometazyna ma marny potencjał rekreacyjny, IMO szkoda żył na syf który właściwie nie klepie, a ma bardzo dobrą biodostępność przy podaniu p.o. Szkoda zachodu i zdrowia.
NOWY DWOREK NOWE ŻYCIE
  • 2914 / 241 / 0
PilotTupolewa pisze:
Prometazyna ma marny potencjał rekreacyjny
Owszem, sama w sobie nic nie robi, ale znakomicie wzmacnia opio. A pytanie zadałem, ponieważ rolki z majką iv się znakomicie komponują (mimo iż same nie posiadają wjazdu, to w mixie jest poezja :heart: ) i zastanawiam się, czy difka tu też może pokazać swój pazur działając synergicznie i potęgując wjazd :)
  • 5299 / 104 / 0
rolki nie mają wjazdu? My chyba inne diazepamy ćpamy tak nawiasem pisząc. prometazynę walnij na 30 minut przed majką, no i nie w kabel oczywiście tą prome...
  • 2914 / 241 / 0
pilleater pisze:
Rolki nie mają wjazdu? My chyba inne diazepamy ćpamy tak nawiasem pisząc
%-D

Rolki podane podjęzykowo wchodzą mi w 5 minut, te podane iv (ze szkła) w jakąś minutę. Nie nazwałbym tego pełnoprawnym wjazdem, gdzie czekasz 5 sekund i nagle JEB, oto On w całej swej majestatycznej postaci :-D Tutaj jest gładko i bez zaskoczenia.

Dziękuję za odpowiedzi, EOT ;)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.