Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 520 / 8 / 0
Dzięks k.... tak sobie było, raczej zmarnowanie towaru
  • 310 / 5 / 0
Można kode miksować z GBL ? oczywiście w małych dawkach po po większych zapewne gwarantowało by to natychmiastowy sen
  • 414 / 3 / 0
Niby można, sam nawet tak robiłem...
...choć nie jest to specjalnie odpowiedzialne i można się na tym przejechać.

Osobiście polecam opio + odrobina dopaminergika.
1g tramca robi mnie średnio.
Ostatnio do tej dawki dociągnąłem 100 mg NEB'a- było satysfakcjonująco.
(Przy niskiej dawce nie czuje stymulacji, wręcz przeciwnie...)
Ostatnio zmieniony 23 grudnia 2012 przez Cienista Marchewa, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3206 / 175 / 0
Jaki sposób podania proponowalibyście dla metkata na mocnym (1kg dobrego maku) podkładzie z PST? I.V. czy oral? A może rozłożyć jakoś na dwie dawki, jeśli tak to w jakiej kolejności?
Ostatnio zmieniony 31 grudnia 2012 przez ItvH2erPPPWR, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3309 / 21 / 0
Parathormon pisze:
Kodeina sama w sobie nie działa psychoaktywnie; konwertuje w wątrobie do morfiny w nieznacznej części - reszta się marnuje. Stan jak po niskich dawkach morfiny...
Są dwa metabolity aktywne: morfina i norkodeina. Ten drugi wiele słabszy, ale może nadawać jakiś feeling u niektórych, bo jest go wiele więcej. Tak więc nie marnuje się reszta. Jest jeszcze C6G, ale nawet jeśli działa to jest go mało.

Dodano 31 grudnia 2012 o 03:46:
Powaliłem. "After the single dose, 86.1 +/- 11.4% of the dose was recovered in urine, of which 59.8 +/- 10.3% was codeine-6-glucuronide, 7.1 +/- 1.1% was total morphine, 6.9 +/- 2.1% was total norcodeine and 11.8 +/- 3.9% was unchanged codeine."
Ostatnio zmieniony 31 grudnia 2012 przez angor animi, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: -
sqrt(666)
  • 370 / 37 / 0
Znalazłem się w posiadaniu fajnych rzeczy i zastanawiam się jak je najlepiej pomixować.
Zastanawiałem się nad miksem Tramal + DHC + alpra/klony + trawka narkotyczna
Tramal działa na mnie dziwnie więc w takim mixie nie zjem go więcej niż 300mg, ale z DHC mam dylemat. Pierwsze moje spotkanie to było 600mg i było za mocno, do tego nie mogłem spać i miałem straszliwy wyrzut histaminy (swoją drogą jaką antyhistaminę polecacie do takiego mixu), więc myślę, że 300/400mg styknie i bardziej klon czy alpra? Na końcu pewnie popije to browarkiem i dojem buprą.
  • 55 / / 0
@up:

zjedz 300 tramca tak jak chcesz. po godzienie jak tramiec juz bd wjezdzal. rozkrusz DHC z 350-500mg i jebnij. poczekaj az sie zaladuje z 30 min i wtedy albo:

1. wiecej euforii to alpra dawka 1mg?
2. wiecej mozgojeba to klon dawka 2mg?

co do antyhistaminy polecam hydroksyzyne lub prometazyne. w ostatecznosci II generacji albo usypiajacy avio. zjesc chyba najlepiej razem z tramcem jakos, ale pewnosci tu nie mam.

co do dojadania bupry nie rozumiem sensu. a browarki zawsze w cenie ale dluuuugo pozniej

edit: trawke pal kiedy chcesz, ale polecam palic w momencie dopijania browarami
edit2: dopiero zauwazylem ze archeologa zrobilem. daj znac jaki mix zrobiles i jak bylo.
protest przeciw nowemu layoutowi - naprawa lub stary, innego wyjscia brak!
  • 250 / 4 / 0
jako antyhistamina difenhydramina (=avio) nadaje sie do kody??
  • 170 / 1 / 0
Jak każda antyhistamina, zależy co chcesz osiągnąć. difenhydramina to antyhistamina pierwszej generacji więc usunie swędzonko i zwiększy sedację kosztem euforii.
I coś Ci się pomyliło: w avio jest dimenhydrynat, a difenhydramina w apapie noc.
Ostatnio zmieniony 13 stycznia 2013 przez Regulator Kwasowosci, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Regulator Kwasowosci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3206 / 175 / 0
w większej (~50mg dph/100mg dmh) dawce działanie jest identyczne
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.