Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 27 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kaspaza »
Poprosić dobrą koleżankę, żeby ułatwiła sprawę hehe

A mi wydawało się, że skoro wejście helu jest tak miażdżące, to uniemożliwiałoby dokończenie tej czynności... No chyba, że chodziło o podanie bezpośrednio po szczytowaniu. Chociaż z drugiej strony może tak raz raz, szybciuteńko po walnięciu w kanał daje radę dojechać do końca. ;)
Uwaga! Użytkownik kaspaza nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1406 / 142 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxan »
kaspaza pisze:
Poprosić dobrą koleżankę, żeby ułatwiła sprawę hehe

A mi wydawało się, że skoro wejście helu jest tak miażdżące, to uniemożliwiałoby dokończenie tej czynności... No chyba, że chodziło o podanie bezpośrednio po szczytowaniu. Chociaż z drugiej strony może tak raz raz, szybciuteńko po walnięciu w kanał daje radę dojechać do końca. ;)
dziecko kochane, nie wiesz jak to jest jak fnt wchodzi w kanał, czysty orgazm w głowie. a co myślisz, że facet ma orgazm tylko w fiucie. oj mało znasz facetów
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
  • 327 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Numan »
walenie w kanał i walenie koleżanki to nie jest dobry pomysł, przyjemności się nie sumują, albo jedno albo drugie,
fentanylu jeszcze nie znam, ale mogę stanowczo stwierdzić że wejście helu iv aczkolwiek jest boskie nie ma nic wspólnego z orgazmem, to całkiem inna kategoria przyjemności
  • 3449 / 122 / 8
Nieprzeczytany post autor: Czeslaw »
Wejście fentanylu też do orgazmu ciężko porównać.
  • 209 / 4 / 0
Jest znana
Seks jest opium klasy robotniczej
Mniej intelektu, tym bardziej...uciekanie się

Podobnie, tylko w sensie..
Jeśli u człowieka,uczucia sa intensywne
"Ktoś" zadbał o to...
Towarzyszy ich, (więcej lub mniej) wyrzuty sumienia

sp

PS:(Przepraszam mój polski, ale probowalem wyrazić ideę :-p )
  • 286 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: warmshade »
to fakt na opiatach libido nieco spada ale za to kiedy juz me ledzwie nabiora mocy to qrwa rzne az wiory leca ...
wpierdalam antydepresanty w tym remeron byc moze dlatego mam wiecej mocy ale poprostu teraz styka mi sex co drugi dzien i raz w tygodniu ostre rzniecie z potrojnym orgazmem :D (podczas abstynencji nie bylo dnia bez ruchania)

mam 40 lat z opiatami zapoznalem sie w wieku 20 a majac 30 nieco odpuscilem wiec 10 ostatnich lat cipam sobie codzien ale delikatnie naprawde delikatnie glownie weed i koda
__
http://en.wikipedia.org/wiki/Morphine
  • 17 / / 0
Biorę tramal jakieś 8 lat (właściwie bez ptrzerwy), i od 2 lat też kodeinę. Przez jakieś pierwsze 3 lata, nie miałem żadnych problemów, ze wzwodem czy szybkim wytryskiem ( z dojściem także). Tak naprawdę, to było tak jak na czysto, a może nawet lepiej (ale to chyba zasługa partnerki). Po tym czasie, nie miałem "przyjemności" przelecieć się z dziewczyną, (tę ostatnią zostawiłem z dnia na dzień). Tramal fajnie kręcił, więc jakoś nie miałem ciśnienia na sex (choć gdyby nadarzyła się okazja, napewno bym skorzystał).
Ostatnio poznałem fajną dziewczynę, trochę się zabujałem, ale tak naprawdę strasznie kręci mnie fizycznie. Jest niby taka nakręcona na sex, trochę też zarozumiała i przez to bardzo chciałbym ją przelecieć (żecz jasna tak jak kiedyś mogłem). Odkąd o niej myślę, nakręciłem się na sex (przynajmniej mentalnie), a tu dupa. Problemy ze wzwodem, podczas onanizowania się przy fikołkach, pojawiły się przedwczesne wytryski. Jakieś 5 lat nie miałem kobiety, i zastanawiam się (właściwie to chyba bardziej łudzę), czy jest to problem przerwy w bzykaniu, czy niestety w długim przyjmowaniu dragów.
Nie byłoby pewnie problemu, gdyby nie fakt że w/w środki od dłuższego czasu słabo mnie kręcą. Mam niezłego doła z tego powodu. A gdybym zaczoł brać bunondol, to czy to by coś zmieniło, na lepsze oczywiście. Poradźta coś.
Uwaga! Użytkownik bead brains nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 286 / 3 / 0
to moze odpusc na troche i pozwiedzaj zycie na trzezwo ... zawsze mozesz wrocic do tego co robisz :D a moze jak zrezygnujesz z uzywek i dasz chwile to organizm sie ponaprawia ? :D powodzenia heh
__
http://en.wikipedia.org/wiki/Morphine
  • 1611 / 34 / 0
@bead brains
Przestań ćpać, nie pal, uprawiaj sport, dobrze jedz i długo śpij.

oraz:
wbijasz do urologa na NFZ, w 25 sekund dostajesz reckę na MaxiGra (4x100mg/140zł). Po twoim opisie wrzuciłbym pół tabletki, po 30 minutach - medżik kurwa :cheesy: Najpierw spróbuj sam, potem bez narwancji z kobietą.

5 lat abstynencji to dużo, szczególnie jak nie trenowałeś za często. Zaleca się przede wszystkim zmienić nawyki i trenować (mstb ;-) ). Po pewnym czasie sprzęt powinien odżyć i wrócić do łask... A ile masz lat?

Uwaga: panuje opinia, rozsiewana też przez lekarzy, jakoby syldenafil trwale poprawiał pożycie (po prostu leczył), zatem warto z czasem zmniejszać dawki, aż w końcu odstawić.
-------------
Nie byłoby pewnie problemu, gdyby nie fakt że w/w środki od dłuższego czasu słabo mnie kręcą. Mam niezłego doła z tego powodu.
Czyli: dupa Cię kręci, a dragi nie kręcą. Jest dobrze, teraz zastosuj powyższe rady, a będzie dopsz. I zmień myślenie - problemem było branie, a nie brak pociągu do dragów.

-------------
Birdy Nam Nam pisze:
czy dobrze rozumiem ze po tramalu jest prawie identytcznie jak po SSRI, mozna walic 2h i czasami nawet nie puscic smietany? plec piekna wniebozieta %-D
Przez 2 godziny nie dojdziesz, ale ciężko raczej utrzymać twardość przez taki czas - trzeba robić krótkie przerwy.
Ostatnio zmieniony 07 maja 2010 przez Maskaradore, łącznie zmieniany 1 raz.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 3523 / 51 / 0
Maskaradore pisze:

Przez 2 godziny nie dojdziesz, ale ciężko raczej utrzymać twardość przez taki czas - trzeba robić krótkie przerwy.
da radę heh co za pokolenie teraz rośnie
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
ODPOWIEDZ
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.