Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 283 / 1 / 0
No nie wiem, dla mnie stan po olce i kwetiapinie są całkiem miłe.
Uwaga! Użytkownik Marines nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
Marines pisze:
No nie wiem, dla mnie stan po olce i kwetiapinie są całkiem miłe.
tzn? U mnie występuje jedynie senność. Ile tego bierzesz?
  • 283 / 1 / 0
Ja biorę 100mg Kwetiapiny i 7,5mg Olki na noc. Fajnie mnie rozluźniają, usuwają lęki i natrętne myśli, fajnie mi się po nich śpi. A dzięki temu że olka ma taki długi okres półtrwania to jeszcze w dzień daje wyraźne działanie przeciwlękowe i usuwające natręctwa i nerwice.
Uwaga! Użytkownik Marines nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
ja biorę 30 mg olki i nic, jedynie spać mi się chce i to jest nawet męczące. Daleko jej do benzodiazepin, porównać mogę bardziej do antyhistamin
  • 351 / 12 / 0
Czym bardziej nasrane w głowie tym przyjemniejsze działanie olci, najbliższa działania rekreacyjnego z wszystkich neuro co brałem, niestety apetyt taki po tym ze musiałem zmienić na kwetiapine, tak czy inaczej olanzapina kojarzy mi się z odczuwaniem ulgi.
Uwaga! Użytkownik Marek336 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 205 / 1 / 0
Mam olke w formie zolafrenu smart i mam pytanie ile wynosi okres poltwania tab. 10mg? Jak jutro zarzuce pentedron to nie wplynie negatywnie na jakosc?
http://www.youtube.com/watch?v=yiwek6SDl7w
  • 283 / 1 / 0
okres półtrwania olanzapiny jest dość długi. Cała olka jest wydalana z organizmu w przeciągu 2-3 dni także wpłynie ujemnie na rekreacyjne działanie pente.
  • 190 / 4 / 0
Hehehe, mówicie rekreacyjne działanie Olanzapiny? :) A psychodeliczne działanie pasty do butów?

Różnie się ją brało, w stanach psychozy 5-5-20 i to była naprawdę sroga dawencja jak na mój organizm, psychotyzowała na swój sposób, ale bardziej przyjaźnie niż sama psychoza.
  • 283 / 1 / 0
Po pierwsze określenie "rekreacyjne" odnosiło się do pentedronu. Po drugie mnie olanzapina luzuje podobnie jak nasenne benzynki. To że działanie neuroleptyków a benzodiazepin ludzie tak różnie odbierają wynika z zakorzenienia w ich mózgach tego że Benzo to fajnie upierdalacze a Neuro to zombie mode - on. I tyle.
  • 77 / 3 / 0
A co w ogóle będzie działać na olzapinie? Z czym to jeść?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.