Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 2801 / 361 / 0
16 kwietnia 2020p420 pisze:
prometh też antyhistamina, bonusowo podbija mocno działanie, więc trzeba z dawkami uważać
Oj bardzo ładnie podbija działanie opio .. :) czy to w postaci syropu czy tabletek ..
  • 1305 / 162 / 0
No wiem ze podbija tylko co za duzo to nie zdrowo tych dodatkow bo albo zrzut albo cos gorszego ...

Na butle syropu z prometh bibule dostac to nie problem
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2877 / 266 / 0
zbyt ładnie aż xd
  • 2801 / 361 / 0
21 kwietnia 2020Anabolik pisze:
No wiem ze podbija tylko co za duzo to nie zdrowo tych dodatkow bo albo zrzut albo cos gorszego ...

Na butle syropu z prometh bibule dostac to nie problem
Jak masz wskazania to na cokolwiek bibule dostać to nie problem
  • 771 / 105 / 0
jak przy promce jestesmy to dajmy na to przy 80mg ox, jakie proporcje tej prometazyny?
@p420 Bo jutro bede miec ox, a prometazyna od zawsze jakos lezala w szufladce nawet nie uzywalem nigdy xd moze by sie przydalo stestować
  • 2877 / 266 / 0
1,5 tabl. powinno spokojnie wystarczyć, ja mam tabsy 25mg. ale w sumie bardziej polecam ten miks z kodeiną, mi osobiście oxy solo styka w zupełności, no ale jak masz tolerkę na opio czy coś to wiadomo inaczej
  • 771 / 105 / 0
ahh :) 50mg prometki godzine przed 20mg oxy sniffem i jest pieknie.
Jak widac tolera od grudnia zupelnie spadla, powiedzialbym ze prawie do zera. Aczkolwiek mysle czy nastepnym razem by nie wrzucil 25mg promety zamiast 50, bo troche idzie bardziej to w kierunku spiacej sedacji, ale i tak jest super.
  • 416 / 58 / 0
Bralem bardzo czesto przez pol roku kodeine i tramadol, zaczynałem na 200 mg, a teraz moja tolerka to 100 mg oxy doustnie. Czy to mozliwe, ze po 3 tygodniowej abstynencji i braniu pare razy ale NIE POD RZĄD może skonczyc się skrętem, czy to po prostu alergia czy jakies przeziebienie?

Bralem pare razy po detoxie, dawki po 80 mg oxy i 700 tramadol.
Ostatni zmieszany z alkoholem.
Czy to moze byc skręt? Od paru dni cieknie mi z nosa, nie chce mi sie wstac z lozka, nie mam sily przewrócić sie nawet z boku na bok, zero checi do zycia, bolal mnie w pierwszy dzien kazdy dotyk na ciele, czasem dreszcze chwilowe, jebana bezennnosc - taka jak detoxie byla - usypiałem dopiero o 6-8 rano, bo sie nie dalo.
Obwiniam tez tutaj tramadol, bo po odstawce deprecha x100 większa, ale no tak sie stalo ze znalazl sie w mojej szafce, a ja, no.
  • 436 / 109 / 0
@dgnted Oczywiście, że skręt. Co prawda z farmaceutykami mam mniej doświadczenia, ale w przypadku PST, to nawet 2-miesięczna przerwa kompletnie na sucho, jedno ugrzanie się (na 30h co prawda %-D ) i skręt u mnie wraca. Nie ma brania opio na sportowo jak już raz się w ciągu brało, ni chuja.
  • 2801 / 361 / 0
Ja oxy bardzo miło wspominam ale przerzuciłem się na majke .. bo był problem z oxy w aptekach ..
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.