Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 3169 / 363 / 0
Jeśli to stara formuła (mają litery OC) z tyłu to możesz je rozgnieść i wciągnąć albo zrobić IV a jeśli nowa formuła (litery OP) to oprócz zjedzenia w całości nic z nimi sensownego nie zrobisz.
  • 62 / 2 / 0
Jest napisane USP tablets rozjebałem je dokładnie 3 tabsy i zarzuciłem poklepało nieźle ale z tego co piszesz to iv nie ma szans ale i tak dzięki za info nie mogę znaleźć na opakowaniu litery oc ani op tylko usp
Uwaga! Użytkownik kazikoroner nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3169 / 363 / 0
Litery są na tabletce a nie na opakowaniu. Jeśli to Oxycontin.
  • 3206 / 175 / 0
Może i nic nie tracisz. Część użytkowników oxy mówi, że najlepiej jest zjeść - IV ma niewiele lepszą biodostępność, a działa krócej, gorzej, kłujesz się itd.
Ostatnio zmieniony 15 grudnia 2012 przez ItvH2erPPPWR, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 2 / 0
No i co slepemu po oczach znalazłam jest ten kod oc i własciwie na każdej z tabsów po jednej jest 40 a po drugiej stronie oc to chyba o to chodziło dzięki jeszcze raz za pomoc
Uwaga! Użytkownik kazikoroner nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 268 / 6 / 0
to ciesz sie masz obre tabsy. mmmm najelpse co moze byc. pomaranczowe tak ? zmywasz otoczke pod woda... pozniej wycierasz reczniekiem, rozgniasz, podgrzeawsz, filtrujesz, walisz. I pierdolenie po oxygesicach i oxycontinach jest wjazd ajebiscie przyjemny, i jedzonie faktycznie dziala dluzej ale mnie intensywnie chociaz dla kogos kto sie nigdy nie kul zadowala w w pelni..Zacznij od dawki 10-20mg, a w ogole to najlepiej zostaw to :P
  • 475 / 17 / 0
Ciezko dostac to oxy. Jak mieszkalem we wloszech to kumpela pielegniarka mi sprzedawala pake oxycontin 90mg , 100 tabletek za 30 euro. W Polszy jakos nie moge tego namierzyc.
  • 3169 / 363 / 0
U nas lekarze tego nie znają i przepisują morfinę. Na zachodzie firmy farmaceutyczne wyłożyły gigantyczną kasę na reklamę i "zapoznanie" lekarzy z produktem. Wkręcali przy tym kity o tym jakoby oxykodon mniej uzależniał i dlatego jest lepszy od morfiny.
  • 62 / 2 / 0
Dzięki za podpowiedzi na razie nie zdecydowałem się na iv ale kusi :-) dzisiaj pierwszy raz zmieszałem z kodą z ciekawości bo zostało mi z poprzednich kuracji jakieś 60 tab 30mg czstej kody a mianowicie wziąłem 40 oxy i 120mg kody i czuję że zaczyna grzać ech wspaniałeeeeee pozdro

Edit: 30 gru 2012, 23:57
Tak są pomarańczowe jutro chyba się skuszę iv dzięki za info

Scalono - Dzielnicowy
  • 1360 / 179 / 0
Kazik, w UK wszystkie leki na recepte kosztuja 6,5 czy tam 7,5 funta za opakowanie? Czy roznie to z tym bywa? Z ciekawosci pytam jak to sie ma do Polski np. Widze ze ogolnie w UK nie problem zdobyc tramal czy czysta kode za to z benzo problem i to duzy.
W juesej mimo ze duzo osob ma to pisane to cena u dila (ktory zwykle ma to pisane i dzieli sie nadmiarem) wynosi z tego co w kazdym reportazu mowia/pisza dolar za miligram czyli bardzo duzo.
mój mail: maykel855@gmail.com
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.