Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 1360 / 179 / 0
Na dluzszy ciag tez ok, tylko nie ludz się, ze oxy wyjdzie ci taniej od kody, bo nie wyjdzie, a skret będzie hujowszy i uzależnienie tez większe, bo to już mocne opio. Byli tu tacy co myśleli, ze taniej wyjdzie, ale to jest zludne. Chyba, ze za tabsa 80mg płacisz 5-10zl i masz nieograniczony dostep to się można bawic. Z tym, ze zaczynasz od 40mg a wkrótce będzie leciec 240mg i będzie srednio. Tak, ze lepiej zebys miał jak najrzadziej dostep.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 771 / 105 / 0
Fakt drogie i trudny do tego dostęp. Ja na szczęście wyżydziłem dwie tableteczki za free od kolegi i więcej prawdopodobnie z tym opio kontaktu nie będę miał.

wyedytowano/thermo
  • 591 / 144 / 0
[mention]toxic1337[/mention]

Proszę nie cytuj całości postów osoby nad Tobą do których się odnosisz, chyba że do konkretnej części treści w nim zawartej.
Uwaga! Użytkownik thermogrippp nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 225 / 56 / 16
Jaka powinna być dobra (w sensie, hmmm, "uczciwa"?) cena za tabsę 40mg, a jaka za np. 20mg?
I alone have known all shades of the horror.
I am the pit without sun, where blind beasts dwell. 
  • 1008 / 203 / 2
20zł za 40mg

edit:
Chociaż nie wiem, u mnie standardowo było 30zł za 80mg, jak się brało pojedynczo, a mniejszych dawek nawet nigdy nie kupowałem.
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 225 / 56 / 16
Ja płaciłam 32zł za tabletkę 40mg przy zakupie 2-4 tabsów i tak się właśnie zastanawiałam czy to dobra cena
I alone have known all shades of the horror.
I am the pit without sun, where blind beasts dwell. 
  • 657 / 93 / 0
32 zeta za 40? toż to jakiś dramat, za 80-tke to już cena za wysoka, mieszkam na zadupiu, ale oksy 80 można dostać poniżej 30 pln
Uwaga! Użytkownik KickInTheEye nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1509 / 223 / 0
Ale tragedia z tymi cenami. Ja już wiem dlaczego ja na majce, a od biedy kodzie cały czas siedzę.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 1008 / 203 / 2
Ostatnio chyba coś było, że zmniejszyli refundację na Oxy i od razu ceny czarnorynkowe też poszły w górę.

[mention]Hexe[/mention], no ale koda już też droga, jak się ma tolerkę to nawet takie 80mg Oxy za 30zł wychodzi taniej i lepiej niż koda.
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2372 / 314 / 0
heh jakbyście płacili jak w Stanach na ulicy $1/1mg czyli 80mg za $80 to byście mogli narzekać :)
I te ichniejsze Oxy to takie nie nadające się do iv - robi się glut w łyżce. Nawet nie wiem czy snifem da się to przyjąć. Te nasze z Mundipharma to normalnie Święty Graal dla nich :)
BTW ja płaciłem 30pln/80mg a przy 2-3 liściach 20-25pln. Ale to po znajomości a tak przez o2 to raczej widziałem po 40pln/80mg
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.