Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 137 / 10 / 0
29 grudnia 2023furyofpatientman pisze:
Generalnie ja podczas brania antydepow bralem opio, rozne oksy metadon mst i raczej nic mi sie nie stalo ale ja nie wpadam w letnie ciagi, tylko raczej jak mam blister to jestem wylaczony przez tydzien dwa.
A jakie dokładnie antydepresanty brałeś przy opio?
  • 581 / 81 / 0
@Mariusz88 Paroksetyne, sertaline glownie.
Jestem dość trudny.
  • 4 / / 0
30 grudnia 2023Eukodal pisze:
Co sie może stać po puknieciu na raz 450mg Oksy na raz? z klonem i pregabaliną?
po pierwsze 450mg nawet przy wysokiej tolerancji to przesada, po drugie oxy nie laczy sie z pregabalina
  • 581 / 81 / 0
Jak koles chce sie zabic to sie sprawdzi swietnie ale fazy to po tym nie poczujesz, raczej agonie.
Ja sie osobiscie balem mixowac 40mg oxy z jakakolwiek benzodiazepina, potem probowalem z 0,25 alpry pozniej wiecej, tak samo z klonem. Ale wole czyste dzialanie opiatow.
Jestem dość trudny.
  • 314 / 38 / 0
@up
Ale jak schodzi opio to benzo lodzio miodzio hehe, ale jak mnie dobrze oxy walą bo robie przerwy to jak wrzucam z 0.5-1mg alpey, to też jest bosko.
  • 581 / 81 / 0
Generalnie benzo samo w sobie jest boskie, zalezy czego sie szuka. Chociaz boskosci w narkotykach to ja nie widze. Nie robmy offtopu, to temat o oxy, ale jesli chodzi o schodzace fazy to u mnie sie konczyly dorzutkami kolejnych miligramow oksykodonu zamiast benzodiazepin.
Jestem dość trudny.
  • 188 / 28 / 0
Cześć,

cześć, tak jak w temacie- jak uważacie a może macie własne doświadczenia, czy można zdobyć oxycontin lub silne benzodiazepiny, typu klonazepam z poziomu telemedycyny ?
Może jeszcze istnieją Serwisy w 2024 roku, które bezproblemowo wystawiają recepty na opiaty lub klonazepam?
Jestem ciekawy Waszej opinii 😀
Piszcie w następnych postach.
Ps.
Gdybym znalazł się na głodzie, znacie jakieś Serwisy z Lekarzami, którzy mają wszystko w dupie i wystawiają recki ? ( pytanie czysto teoretyczne)
" Człowiek nie jest stworzony do klęski, człowieka można zniszczyć ale nie pokonać "
E. Hemingway
  • 188 / 28 / 0
Ja mam pecha aby zdobyć zwykły Estazolam, morfina i oxycontin jest dla mnie poza zasięgiem...

A jak jest u Was ?

Magicy z Serwisów robią meeega problemy ?
Przypominam, że chodzi o realia stycznia, początku 2024 roku 🤪
" Człowiek nie jest stworzony do klęski, człowieka można zniszczyć ale nie pokonać "
E. Hemingway
  • 59 / 6 / 0
Ile oksów na pierwszy raz? Mam 30mg. Narkopedia radzi od 5mg do 10mg. Jakaś tolerka na kodeine ma tutaj coś do gadania? Dodam, że zażywam duloksetyne i kwetiapine. Mam nadzieję, że pisze w dobrym wątku.
  • 581 / 81 / 0
@moons na pierwszy raz 20mg bedzie ok, 30 cie przynodduje ale zalezy od tolerancji. Tolerancja na kodeine to jakby nie patrzec tez lekka tolerancja na morfine.
Jestem dość trudny.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.