Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 59 / 1 / 0
Mam ogromne problemy z załatwieniem się, to znaczy z dwójką. Ostatnio wróciłem do tematu. Znów walę mef i hel. W poprzednich latach też było źle, ale teraz jest tragedia. Gdybym zaniedbał dietę, leki i inne ważne nawyki, chyba umarłbym z niewysrania się. Mam hemoroidy, żylaki odbytu i ogólnie, dupę mam tak zaciśniętą że nawet proktolog stwierdził że nie jest wstanie mnie zbadać. Zaproponował wstrzyknięcie botoksu. Miałoby to jakoś pomóc i poluzować trochę zwieracz. Ale to bardzo drogi zabieg.
Wysranie się to istna męka. Póki co daję radę, ale czuję się coraz gorzej i jest mi coraz trudniej. Ma ktoś podobny problem i zna jego rozwiązanie? Wspomagam się tabletkami, czasem czopkami, oraz błonnikiem. Myślałem o poppersie? Ponoć luzuje zwieracz. Sprawdziłby się? Doradźcie coś, błagam.
  • 1894 / 306 / 0
Musisz udać się do specjalisty d/s odbytów, nie pamiętam nazwy specjalizacji. Znajdziesz w duckduckgo. Powinien pomóc lepiej niż narkotyki/leki. Będziesz ćpać aby zrobić 2 bez sensu. Wgl moim zdaniem zrobienie kupy zbija fazę. Specjalista odbytniczy doradzi postępowanie, wypisze odpowiednią receptę albo skieruje na zabieg.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 4316 / 699 / 2117
Mordo, tego nie obejdziesz w łatwiejszy sposób niż konsultacja. Zapytaj doktorka, czy nie istnieje inna możliwość, niż walenie botoksu w dupsko. Czemu nie leczysz żylaków w dupsku i nie zajmiesz się podstawami? Jakim cudem zapuściłeś się do tego stopnia, że nie możesz się wysrać?

Azotyn może i luzuje, ale w twoim przypadku może doprowadzić do rozjebania zwieracza i narobić więcej szkód niż pożytku.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 677 / 305 / 0
Lek Laxigen na 100% pomoże, można też próbować lek Fortrans. Mega mocny. Na receptę są one. Najpierw wypróbuj taki miks : Xenna extra + Bisacodyl = bez recepty.
Ps. Trzymaj się mocno kibla. Pozdro.
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 3542 / 577 / 1
To może przestać walić hel?
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 59 / 1 / 0
Problem rozwiązany. Zaparcia minimalne dalej mam, ale normalnie mogę się wypróżniać już. Remedium na moje problemy okazała się diosmina 3 razy dziennie.
  • 191 / 22 / 0
Jeśli chodzi o jedynkę to proponuję skakanie i robienie psipsi na siedząco zaraz po skakaniu. metadon, fentanyl, majka, oxy, hel. to najlepszy sposób u mnie. przy PST niestety czasami musiałem skakać naciskać na pęcherz, i robiąc do pojemnika prawie na leżąco. Karfentanyl i analogi były najgorsze.
Jeśli chodzi o dwójkę to czopki ratowały mi jelita.
Wszystko co napisałem to tylko fikcja literacka, fragment opowiadania które nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, wszelkie podobieństwa do realnego świata są przypadkowe. Sam nigdy nie zażywałem narkotyków, a moja wiedza jest czysto teoretyczna.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.