...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam.Dwa miesiące minęły odkąd udało mi się odstawić paroksetyne. Ciężki temat dla wielu, dla mnie motywacja była sprawność seksualna którą w różnych aspektach upośledza paro. To co pomogło mi w temacie to : wit B12 (1000mg), kompleks witamin i minerałów (chelaty znanej polskiej firmy :)), nikotyna ( e-papieros 12 mg/ml-dopamina ), 5 htp ( serotonina), różeniec górski ekstrakt 4:1, guarana.....I chyba najważniejsze, super laska z którą jestem i mam nadzieje już tak zostanie :D. I udało się, sprzęt gra koncertowo, ogólnie czuje się rewelka. Jeśli w jakiś sposób pomogę tym info będzie super. Da się to draństwo ( dobrodziejstwo do czasu ) odstawić. Pozdro
  • 23 / 1 / 0
Cześć,
jakie dawki brałeś i przez jak długi okres czasu stosowałeś paro?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.