najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 54 / 8 / 0
Jaka odmiane polecicie z wlasnego doswiadczenia na totalne wyluzowanie sie i sen?? myslalem o bluberry ale sa rozne opinie a musze miec pewniaka ktory mnie nie zawiedzie innym dzialaniem
  • 268 / 37 / 0
indyjka powinna dosyc szybko ululać do snu

mocna sativka tez dobrze ulula do snu tylko z ta roznica ze po kilku godzinach psychodelicznej fazki ze zmeczenia padniesz...
wedlug mnie sen bedzie bardziej efektywny i regenerujacy niz po indyjce... :extasy:
Uwaga! Użytkownik nawachajka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 54 / 8 / 0
zapomnialem dopisac - najlepiej jakby to byl automat
  • 12609 / 2438 / 0
Mnie doskonale usypia autorska krzyżówka jednego z użytkowników forum, od którego otrzymałem 2 lata temu trochę pestek. Jest to Passion #1 x Early Skunk. Spanie jest mocne - w zasadzie oczy zamykają się same już w trakcie działania.
Na drugi dzień ciężko jest wstać, ale zmulenie szybko mija.

Z takich popularnych odmian najlepiej wspominam Blueberry. Ona dodatkowo "paraliżowała" ciało w bardzo przyjemny sposób.

Za to sativy albo nie wpływają u mnie na spanie, albo je utrudniają. Szczególnie te z Haze w nazwie.
  • 54 / 8 / 0
Jdnak chyba na mazara auto sie zdecyduje, ma dobre opinie
  • 268 / 37 / 0
dobry wybór... moj pierwszy automat :extasy: chociaz teraz to juz pewnie zupelnie co innego, jakies Monstrum AF :extasy:
Uwaga! Użytkownik nawachajka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.