najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 54 / 8 / 0
Jaka odmiane polecicie z wlasnego doswiadczenia na totalne wyluzowanie sie i sen?? myslalem o bluberry ale sa rozne opinie a musze miec pewniaka ktory mnie nie zawiedzie innym dzialaniem
  • 268 / 37 / 0
indyjka powinna dosyc szybko ululać do snu

mocna sativka tez dobrze ulula do snu tylko z ta roznica ze po kilku godzinach psychodelicznej fazki ze zmeczenia padniesz...
wedlug mnie sen bedzie bardziej efektywny i regenerujacy niz po indyjce... :extasy:
Uwaga! Użytkownik nawachajka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 54 / 8 / 0
zapomnialem dopisac - najlepiej jakby to byl automat
  • 12465 / 2423 / 0
Mnie doskonale usypia autorska krzyżówka jednego z użytkowników forum, od którego otrzymałem 2 lata temu trochę pestek. Jest to Passion #1 x Early Skunk. Spanie jest mocne - w zasadzie oczy zamykają się same już w trakcie działania.
Na drugi dzień ciężko jest wstać, ale zmulenie szybko mija.

Z takich popularnych odmian najlepiej wspominam Blueberry. Ona dodatkowo "paraliżowała" ciało w bardzo przyjemny sposób.

Za to sativy albo nie wpływają u mnie na spanie, albo je utrudniają. Szczególnie te z Haze w nazwie.
  • 54 / 8 / 0
Jdnak chyba na mazara auto sie zdecyduje, ma dobre opinie
  • 268 / 37 / 0
dobry wybór... moj pierwszy automat :extasy: chociaz teraz to juz pewnie zupelnie co innego, jakies Monstrum AF :extasy:
Uwaga! Użytkownik nawachajka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.