najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 54 / 8 / 0
Jaka odmiane polecicie z wlasnego doswiadczenia na totalne wyluzowanie sie i sen?? myslalem o bluberry ale sa rozne opinie a musze miec pewniaka ktory mnie nie zawiedzie innym dzialaniem
  • 268 / 36 / 0
indyjka powinna dosyc szybko ululać do snu

mocna sativka tez dobrze ulula do snu tylko z ta roznica ze po kilku godzinach psychodelicznej fazki ze zmeczenia padniesz...
wedlug mnie sen bedzie bardziej efektywny i regenerujacy niz po indyjce... :extasy:
Uwaga! Użytkownik nawachajka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 54 / 8 / 0
zapomnialem dopisac - najlepiej jakby to byl automat
  • 12432 / 2418 / 0
Mnie doskonale usypia autorska krzyżówka jednego z użytkowników forum, od którego otrzymałem 2 lata temu trochę pestek. Jest to Passion #1 x Early Skunk. Spanie jest mocne - w zasadzie oczy zamykają się same już w trakcie działania.
Na drugi dzień ciężko jest wstać, ale zmulenie szybko mija.

Z takich popularnych odmian najlepiej wspominam Blueberry. Ona dodatkowo "paraliżowała" ciało w bardzo przyjemny sposób.

Za to sativy albo nie wpływają u mnie na spanie, albo je utrudniają. Szczególnie te z Haze w nazwie.
  • 54 / 8 / 0
Jdnak chyba na mazara auto sie zdecyduje, ma dobre opinie
  • 268 / 36 / 0
dobry wybór... moj pierwszy automat :extasy: chociaz teraz to juz pewnie zupelnie co innego, jakies Monstrum AF :extasy:
Uwaga! Użytkownik nawachajka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.