Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1752 / 239 / 0
Ja też mam gorzki.
  • 1298 / 258 / 0
Są jakieś efekty po kuracji?
  • 1752 / 239 / 0
Mam podejrzenia że dostałem inną substancje niż nsi. W przyszłym tyg będę miał porównanie z sortem od chińczyka.
  • 27 / 1 / 0
Raczej dobrą. Dokładnie taki sam posmak ten sort zostawia jak niegdyś NSI neurofluid z drugiego polskiego sklepu z nootropami. (z rozmowy z pewną zaufaną użytkowniczką tego forum wynika że jest to legiony sklep i legitne NSI)
Spróbuj dawek 10mg x2 dziennie, na forach dużo opinii że wyczuwalniejsze działanie (freebase) jest właśnie w niskich dawkach.
I nie polegaj na ich łyżeczce, najlepiej zaopatrz się w wagę 0,001g.
  • 4 / / 0
A neurofluid ma w zestawie jakąś pipetę czy trzeba się bawić z wagą?

Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim. MrRabbit.
  • 2922 / 1588 / 34
Ma pipetę neurofluid bo to NSI-189 w roztworze i jest tak skonstruowana aby dawkowanie bylo bezproblemowe.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 548 / 54 / 0
20 marca 2019hubii pisze:
Są jakieś efekty po kuracji?
Brałem 7 miesięcy z kilkutygodniową przerwą po 3 miesiącach. Zarówno fosforan i freebase. Stwierdzam, że rewelacji u mnie nie było po tym, nie na wszystkich to cudo działa, tak piszą. I po 7 miesącach ciężko mi stwierdzić co mi dało stosowanie tego związku. Wiem jedno działania antydepresyjnego nie odczułem.
  • 4 / / 0
A przy jakich dawkach dziennych?

Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim. MrRabbit.
  • 1298 / 258 / 0
Zamówiłem. Na miecha starczy zobaczę i zdam relację. Ciężko takie zmiany zauważyć, ale spróbuję porównać pamięć i nastrój po tym. Drugi hipokamp wyhoduję i położę obok :patrzy:
  • 3247 / 354 / 2
Ja powiem, że substancja jest ok i działanie nootropowe czuć nawet po, ale nie są to też cuda wianki.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.