Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 3455 / 557 / 2
Ja też choruję na schizofrenię i żaden a przerobiłem mnóstwo leków powtarzam żaden mi tak nie pomogł jak lek Amisan (Amisulpryd). Jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki wszelakie głosy w głowie rozmowy osób między sobą w głowie zniknęły. Zero nul po kilku dniach na tym leku. Gorąco polecam.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3245 / 618 / 0
Kurde, ja w pierwszych latach leczenia, dostałem od lekarza, napewno był kumaty, bo mówił o matrixie że to coś związanego ze strukturą oka, i nawet raz prywatną wizytę udzielił mi za free, a pózniej wyemigrował pracować do Irlandii podobno, a tam raczej leszcz lekarski nie przetrwa, dał mi jakiś słoiczek leku poza programem typowego leczenia, dla polepszenia myślenia i do tej pory nie wiem co to było, ale było to dawno i nie pamiętam dokładnie detali, a jaki w tym nie off top, że lekarze często dają z szuflady coś testowego co dostali, jako propozycje rozpowszechniania i jak ktoś z firmy farmaceutycznej która proponuje to danemu lekarzowi, w zamian za dystrybucję oferuje np wczasy w Chorwacji czy temu podobne tematy.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.