Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
NOWE NOOTROPY
7, 8 dihydroxyflavone
1
7%
evp-6124
2
13%
dihexa
2
13%
nsi-189
2
13%
prl 8-53
4
27%
cerebrolisyne
2
13%
l-seryne
2
13%

Liczba głosów: 15

ODPOWIEDZ
  • 207 / 4 / 0
Próbował już ktoś?

1) 7, 8 dihydroxyflavone
2) evp-6124
3) dihexa
4)nsi-189
5) prl 8-53
6)cerebrolisyne

Jęśli tak z jakimi rezultatami? warto inwestować cash?
Uwaga! Użytkownik sanchez1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 110 / 5 / 0
ale daj jakieś info o tych substancjach ;_;
Tłum duży, ale ludzi niewielu
  • 35 / 1 / 0
Czytałem na zagranicznym forum "longercity" że sporo ludzi testuje evp-6124 akurat tym sie zainteresowałem bo podobno dobry na moje objawy ;p
  • 207 / 4 / 0
Postaram się w niedziele, bo tak to nie mam czasu.
Uwaga! Użytkownik sanchez1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / 2 / 0
przecież prl 8-53 to nootropic z 79 roku ;)
  • 2971 / 1601 / 35
https://www.mdpi.com/2218-273X/12/7/881
(S)MK-26
Nowy i selektywny inhibitor transportera dopaminy, (S)-MK-26, promuje plastyczność synaptyczną hipokampa i przywraca motywację?! Poprawia motywację ,która jest zaburzona!?
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
ODPOWIEDZ
Newsy
Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.