A teraz do sedna. Od paru dni jestem na suplementacji ALCAR 500mg 1-1-0; ALPHA - GPC 50% 300mg 1-1-0; lecetyna 1200? nie jestem teraz pewny 1-1-0 i zeń szeń z olimpu 1-0-0. Wczoraj odebralem pake z noopeptem, wrzucilem popoludniu pierwsza dawke ~15-20mg, po jakims czasie zaczela mnie bolec glowa wiec dorzucilem poza podstawowa suplementacja kolej 300mg ALPHA - GPC + pol NALGESIN FORTE (tak w temacie bolow glowy to jest genialna spraw, zawsze mam zapas i zawsze pomaga :)) 2x aspargin i bole głowy przeszly, pojawiło się natomiast wysuszenie organizmu, czylem sie wyplukany z h2o troche jak po stymulantach, wypilem troche wody, zjadlem troche weglowodanow, wypilem 10g BCAA i znowu bylo lepiej.
No ale najciekawsza rzecz - poszedlem na silke, przyjalem z 6-8g przedtreningowki SHOW TIME 2.0 (http://www.bodypak.pl/pl/boostery-treni ... Av2-8P8HAQ) i mnie wyjebalo tak, ze szok oO motywacja i energia 4+/5, osiagi o 15-20% wieksz (sila), dotego mialem taka fajna kontrole ruchu, wszystkie ruchy robilem z wzorowa percepcja :D ogolnie bylem bardzo zaskoczony, nie spodziewalem sie takiej synergii.
Niestety dzisiaj chcialem powtórzyć ten sam efekt, jednak nic takiego juz nie czulem - prework zrobil robote, ale szalu nie bylo.
Ciekawi mnie co z tego SHOW TIME tak podbilo dzialanie tego pierwszego dnia. Jakies pomysly?
Zamierzam zakupić :
- choline,
-l-teanine,
-omega3,
-noopept,
-sulbutiamine,
-oxiracetam,
-kofeina ?
Prosiłbym o zweryfikowanie, ewentualnie pomoc przy doborze innych bardziej sensownych preparatów. Przede wszystkim chcę zwiększyć motywacje, koncentracje oraz polepszyć pamięć krótkotrwałą oraz długotrwałą. Do miksu mogę oczywiście dorzucić kreatyne, podobno przynosi zadowalające efekty. Dodam jeszcze, że jestem sportowcem i mam zapewniony codzienny wysiłek fizyczny.
Nie ma co kombinowac taki mix ci pomoze i pieniedzy tez duzo nie wydasz
Mozesz jeszcze skolowac izopropylofenidat (ktory sobie bardzo chwale , poprawia bardzo motywacje , koncetracje , pamiec i daje energie ) ale to juz jest stim (jak cos wal oral)
W Ameryce na porzadku dziennym w robocie jest zwiekszanie swoich mozliwosciami solami amfetamin , metylofenidatem i modafinil
jezeli chcesz cos silniejszego w kierunku "czystosci umyslu" , wzmozonej koncentracji i usuniecia sennosci a nie chcesz wchodzic na RCeki to polecam dmba hcl lub jezeli wolisz troche slabsze to amp citrate
silniejsze sa juz potem tylko rcki typu IPH -> 2-FA....
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
lemonhokej1 pisze:...Czy jest znacząca różnica między choliną i cdp choliną ?
Tutaj jest krótki artykuł porównujący 2 najpopularniejsze odmiany choliny.
Osobiście mogę powiedzieć od siebie, że ALPHA GPC bardzo przydała mi sie na poczatku cyklu z noopeptem - pomagł mi na bóle głowy (które jednak po jakimś czasie przestały występować). CDP choline aktualnie stosuje i faktycznie też jest pomocna - miewam takie sytuacje, że gdy łączę noopept z fenylpiracetamem to zapominam czasem słów, ostatnich myśli etc. Teraz gdy stosuje CDP takie sytuacje już nie występuje (czyżby to była kwestia braków w choliny w organizmie?)
Noopept
Hupercyna A / ekstrakt z Huperzia Serrata 1%
Winopocetyna / ekstrakt z Vinca Minor 99 %
ALCAR / Acetylo-L-Karnityna 99%
Cholina / Dwuwinian Choliny 99%
Inozytol / mio-Inozytol 99%
Witamina B5 / Pantotenian Wapnia 99%
myślałem też o tańszym stacku nr2:
noopept
choline bitarte
l-theanine
żen szeń lub kofeina w kapsułkach.
głównie chodzi mi o poprawę koncentracji i pamięci. mam też ostatnio problemu z energią do działania. ciężko wstaje mi się z łóżka, miewam bóle głowy i karku, mam mniejszą ochotę na ćwiczenia fizyczne i w ogóle jakąkolwiek pracę fizyczną. najchętniej siedziałbym w domu, jadł, pił, kochał się z dziewczyną i nic więcej nie robił.. a potrzebuje solidnego kopa, bo muszę nauczyć się nowego języka, znaleźć nową pracę. pomóżcie panowie!
z rzeczy, na których się nie zawiedziesz:
-noopept
-prl (o którym nawet nie wspomniałeś)
-doraźnie fenylopiracetam
-możesz dokupić cholinę jeśli stwierdzisz braki, ale być może wystarczy samo jedzenie jajek,
-spróbuj żeńszenia, jeśli masz ochotę
-brahmi
-jeśli potrzebujesz stymulantów mikrodawki iph, ehp jeśli masz dostęp
Czas poświęcony na czytanie różnych pierdół po forach poświęć na realizację tych celów.
Inozytol to moim zdaniem sens jest brać na noc. Śpi się po tym super, a zapodany w dzień zamula jak każdy serotonergik.
Co do choliny - dwuwinian choliny jest OK.
Stymulantów RC nie polecam jako tako. Spróbować można i da się wyciągnąć z nich dużo patrząc na to do czego zdolny jest mózg. Ale poza tym to dość łatwo trafić na efekt równi pochyłej i błędnego koła.
Tylko, że póki co z tego wszystkiego co znam to były dwa naprawdę sensowne stymulanty i oba są już nielegalne (MDPV i EPH). Teraz IPH jest fajny, ale na krótką metę. A 2-FA muszę spróbować :)
Ewentualnie jakieś dyso, 4-MeO-PCP wydaje się mieć jeden z najlepiej pasujących profili działania wśród dysocjantów - bardzo silna stymulacja i dużo dopaminy oraz sigmy przy dawkach gdzie dysocjacji jest bardzo mało. Ludzie pisali, że bardzo dobrze sprawdza się przy microdosingu.
po waszych postach decyduje się na: noopept, choline (choć tu się zastanawiam, bo kilka razy w tygodniu jem jajecznice), żeń szeń, brahmi, *inozytol
ad: prl - czytałem o nim, ale boję się go trochę, bo jak z tego co się doczytałem to ten środek nie jest dobrze przebadany.
ad2: brahmi będę brał z powdercity, jak wszystko inne i tam są do wyboru różne wersje Bacopa Monnieri, jeśli moglibyście mnie nakierować na tą prawidłową to będę wdzięczny.
*ad3: myślę też o tym inozytolu, ponieważ przed snem ciężko opanować mi swoje myśli, przez co źle mi się usypia.
ad4: z RC nie chce się bawić, nie teraz. może zamiast tego Yohimibine HCL?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/aptekadyzurna.jpg)
Rewolucja w receptach na opioidy przyniosła skutek? Przepisy miały uderzyć w receptomaty
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut.jpg)
Biały popiół vs. czarny popiół: Prawda o wskaźnikach jakości konopi
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news/klefedronfabrik5.jpg)
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/medmjaustralia.jpg)
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów
Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/robert-rutkowski00.jpg)
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu
Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/168-123636.jpg)
„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić
„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.