Dział poświęcony dyskusji nt. doboru zestawu nootropów.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Od początku roku zażywam antydepresanty Bupropion+Flukoestyna o ile antydepresanty zniwelowały objawy ciężkiej depresji z zeszłego roku pozostała anhedonia/brak motywacji i wyraźny brainfog. Zaopatrzyłem się w sporo neurotroopow m.in piracetam,noopept.PRL 58-3,sunifiram. Przetestowałem każdy z nich zaczynając od rekomendowanych małych dawek do bardzo wysokich 90-100mg noopept,25mg sunifiram itd żaden z wymienionych nootropow nie wykazał żadnego działania czy antydepresanty które przyjmuje mogą neutralizować działanie wszystkiego co wymieniłem?
  • 140 / 21 / 0
Rano:
15mg noopept
50mg fenylopiracetam
250mg adrafinil
500 cdp cholina
miłorząb japoński
Lkarnityna
Lecytyna
Żeńszeń mix z apteki
wit c + b

Popołudniu ewentualnie doprawić noopept 15mg

Wieczór clean

Czy taki miks np. przyjmowany w trybie tydzień on/tydzień off jest dobrym rozwiązaniem ;)?

Obecnie jadę z powyższym tylko jak potrzebuję być na nogach, bo noc nie przespana, dużo nauki i inne... pomaga mi to po swojemu na moją nerwice/dysocjacje/derealizacje i chyba trochę intelektualnie... zastanawiałem się nad częstszym przyjmowaniem jak pisałem tydzień on/tydzień off. Tylko chciałbym się upewnić że nic sobie nie zrobię. Dawki starałem się dobrać średnie/małe. Jedynie cdp choliny więcej.

A może tydzień noopept bez fenylopiracetamu -> tydzień fenylo bez noopeptu i tydzień same aptekowe lecytyny, karnityny i miłorząby ?
  • 9 / / 0
Noopept 10mg rano + 10 mg popołudniu
Aniracetam 600 mg rano + 600 mg popołudniu
CDP-Cholina 250mg popołudniu
L-Teanina 99% 200mg rano + 200mg do kawy/energetyka popołudniu
Ashwagandha 5% 200mg rano

Takie kombo biorę już drugi tydzień. Czuję zdecydowaną poprawę jeśli chodzi o skupienie i zapamiętywanie, a także nie stresuję się tak podczas rozmowy jak to normalnie było, o wiele łatwiej jest mi się wyrażać- nie szukam ciągle tego co chcę powiedzieć.
  • 702 / 58 / 0
jakbyś zwiekszył aniacetam to miałbyś jeszcze lepsze mozliwosci werbalne
  • 35 / 1 / 0
Czy hupercyna może pomóc z niską motywacją?
  • 1 / / 0
Witam,

jestem tu nowy.
Poszukuję jakiegoś przyjemnego mixu na codzień.

Moja propozycja:
rano: 15 noopept
5 sunifiram
300 cdp choliny
1200 piracetam

1h przed nauką 10 prl

jakieś sugestie ? coś zmienić dodać?
  • 11 / 1 / 0
Czy takie połączenie jest ok?
Oxiracetam, noopept, coluracetam, doraźnie adrafinil.
  • 1 / / 0
Witam.
Chciałbym mocniej podkręcić obroty wiec przyszedł czas na nootropy.
Czy kombo noopept i piracetam na początek to dobre rozwiązanie ?
Chodzi mi o długoterminowa suplementację.
  • 494 / 17 / 0
Dzień dobry wszystkim, bardzo proszę o małą pomoc w ułożeniu mini-stacka dla mnie i dziewczyny, jedyne co wiem to, że musi wjechać rhodiola rosea, noopept, cholina GPC/CPD/GPC

Co mi dolega:
- brainfog
- umiarkowania anhedonia
- brak motywacji (jak zacznę coś robić, kontynuuje robotę dłużej, to już z górki, ale wystarczą 2 dni wolne od pracy pod rząd i już jestem gównem)
- trudności w skupieniu
- mało energii (chyba, że wpadnę w wir pracy, wtedy z kolei nie mogę zasnąć)

Dziewczynie:
- strasznie słaba pamięć krótko/długotrwała
- brak podzielności uwagi
- niemożność skupienia się na wielu rzeczach na raz co powoduje przeciążenie umysłu
- powolne rozkręcenie mózgu po obudzeniu (5/6h)
- podatność na zmiany pogody
- częste bóle głowy

Wiem, że nie wszystko z tych myślników można zniwelować nootropami, wiem to, jednak liczę na pomoc w takim zakresie jakim umiecie :)) PS: za link na pw do DOBREGO sklepu z takimi rzeczami również podziękuję, bo "biały krzyż" ma podobno słaby noopept z najnowszego batcha.
  • 559 / 54 / 0
Jakieś przeciwwskazania do łączenia nsi-189 i prl-8-53?
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.